| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
VINTR Martin

|
Předmět: |
|
|
Šlehofer je Honzík,ne?
Ale i já bych ho tam rád viděl |
|
|
Zaslal: út červenec 22, 2008 8:46 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
KUNDLAK Jan

|
|
|
to LECIAN : nerozumiem..napísal si ze slehofer ma vedšiu šancu stym zajazdit ako valoušek!! tomu by som asi moc ani neveril lebo šlehofer ma zo štyrkolkou asi menšie ak nie žiadne skusenosti oproti valdovy.. a tiež ma napadá meno KOSTKA myslím že stym auto išiel pražský rallysprint ak sa nemýlim a išiel nadherne...aj ked ja už som zahlasoval za jedinu volbu..valda...zasluži si to..časy poslednej doby mu nehraju do kariet..peniaze nejsu tak aspon nejake rozptýlenie  |
|
|
Zaslal: út červenec 22, 2008 9:30 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LECIAN Lukas
|
|
|
Ano, samozrejme, ze Slehofer je Honza, psal jsem to asi moc brzo rano a takj jsem se prepsal, omlouvam se
to KUNDLAK: Honzo, nenapsal jsem, ze by s tim Slehofer zajel lip nez Valda nebo nekdo jiny, to si netroufam tvrdit, jen jsem napsal, ze by si zaslouzil sanci svezt se v takovem aute vic, nez treba Valda, protoze ten uz se s WRC nebo spickovou S1600 ve svete svezl nejednou, Slehofer jezdi narodni mistrak, sice taky s peknym autem nepochybne na urovni, ale uplna spicka to neni a dostat moznost ukazat, jestli by mu to slo s S2000 bych mu pral. |
|
|
Zaslal: út červenec 22, 2008 12:13 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
Lukas LECIAN: Budu teď trochu cynický, ale ten projekt není postavený na podporu nikoho krom značky BF Goodrich. Jak jsi mohl v Portugalsku (Campos) a Belgii (Snijers) vidět, o mladé střelce jim opravdu nejde. BFG zajímá jediná věc. Aby to auto bylo co nejdéle na trati a co nejvýš v celkovém pořadí. Zázraky se nedějí, zapomeň na to, že by někdo, kdo nikdy neseděl v čtyřkolce, s ní něco pořádného zajel v prvním závodě. Na to, kdo by si to zasloužil, se nehraje. BFG potřebuje výsledky. Od toho se bude i odvíjet volba.
Tomáš Výška: Proč Kostka? Protože je rychlejší než většina přihlášených. Navíc je mladý a jsou za ním i nějaké peníze, tedy celkem perspektivní. Sice jezdí rally zřídka, ale nezapomeň, že loni až do poruchy převodovky válcoval na Barumce z českých jezdců všechny krom Pecha a Kresty. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: út červenec 22, 2008 12:57 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LECIAN Lukas
|
|
|
| Jo, bohuzel mas Mirku pravdu, neco jineho je prezentace "pravidel" verejnosti a neco jineho zas jak to potom opravdu funguje, no, ale tak je to v dnesni dobe temer se vsim. Mam-li ale byt uprimny, neverim, ze by Valda s 207 zajel extra vysledek a nenapada me, kdo by to byl schopny, tak se asi nechame prekvapit, koho tam nakonec posadi a jak to dopadne... |
|
|
Zaslal: út červenec 22, 2008 13:07 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
CERVENKA Filip

|
Předmět: Šlehy |
|
|
Já bych jen dodal, že Kronosu se de facto díky tomu projektu zaplatí start dalších aut (teď nevím o koho se jedná, tak ať neplácám). V podmínkách tohoto projektu bylo něco jako, že ti dva jezdci "neplatí" startovné, mají ubytování pro mechaniky a takové další na oko detaily. Takže tato šance pro mladíky cosi stála. (Až jsem se divil, že to vůbec FAS podpořil!!)
Koho bude zajímat, kdo si tam sedne je dle mě zejména Dalen (majitel Kronosu), přece si nenechám rozstřískat auto... Je to áčko, takže bych asi předem vyloučil ty co v žádném áčku nikdy nejeli. Pak bych se díval jak kdo jezdí a jak s tím mlátí a z toho vybral těch 5. Zbytek je na novinářích.
Moc moc moc bych to přál Honzovi Šlehoferovi. Pokud to má být projekt na podporu mladých talentů, tak je to poměrně jasná volba. Ten kluk musí jít výš. Co ho tak po očku letos sleduju, tak je to dle mě další naděje na MS... Docela by mě zajímalo jeho porovnání s Prokopem. |
|
|
Zaslal: út červenec 22, 2008 18:58 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
| FAS to původně podpořit nechtěl, protože by je to vyšlo celkem dost draho. Nakonec to ale platí mediasport... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: út červenec 22, 2008 19:11 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LECIAN Lukas
|
|
|
| Tak to se mediasportu ta reklama nakonec celkem prodrazi... Nebo maji i nejakou dalsi propagaci, krome toho, ze 207 poveze jejich napis na aute (je-li tomu vubec tak) ? |
|
|
Zaslal: út červenec 22, 2008 19:27 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
RESL Jan

|
|
|
Taky musím zareagovat.
Lukáš:Řekni mě,kdo by byl schopný s S2000 zajet lépe,než Valoušek,popřípadě Vojtěch,Kostka a já bych teoreticky ještě zařadil Orsáka.
Myslím,že pokud zvítězí zdraví rozum,může se souboj odehrát jen mezi nima čtyrma.Spíše bych ještě řekl třema.Já osobně si myslím,že vzhledem ke zkušenostem s různými vozy a protože jezdí MMČR pravidelně,měl by dostat toto místo Valoušek.Další věc,která asi nebude od věci,je znalost angličtiny,aby všude nemusel popobíhat tlumočník.
No a jinak,docela BF chápu,že to chtějí dát opravdu jen top možnému jezdci dané země.Asi by nebylo úplně ideální,aby s jejich autem jel někdo se startovním číslem 30-100,jen protože jede pěkně třeba s Felicií.To je sice pěkný,ale to by asi byla pro BF asi vcelku hloupá reklama.No a co se týká nějaký šance,tak i pokud by ten nadějný talent,dojel třeba do 5,stejnak by to tím končilo.Dneska kvůli penězům nejezdí jiná esa.Taky mě zaráží naiivita některých,kteří se do tohoto projektu hlásili dle mě úplně zbytečně. |
|
|
Zaslal: út červenec 22, 2008 21:35 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LECIAN Lukas
|
|
|
Valousek jezdi MMCR pravidelne? No, co si pamatuju, tak kdyz jezdil par let JWRC, tak MMCR asi nejezdil, ne? Kdyz sem napsal, ez si nemyslim, ze by s tim Valda neco zajel, tak sem to napsal proto, protoze on kde dostal sanci, tam, kdyz to prezenu, zklamal. Jezdec je to dobry, o tom neni pochyb, umi jet svizne a pekne, ale bud na tom neni psychicky nejlip nebo mel zatim dost smulu. Kostka nema najezdene skoro nic, ten to muze dostat jen kvui tomu, ze ma za sebou sponzory a Vojtech? Ten se stahl z rally, protoze mu MMCR nemelo co nabidnout a na S sveta neml prachy, ale kdyby zustal a jezdil s Lancerem, tak podle meho stejne dostane od top 10 nakladacku, tak s radsi sel jezdit kolecka na okruzich. Jo a k tomu startovnimu cislu... Neverim, ze i kdyby to dalo komukoliv, tak si poradatel dovoli dat jezdci s medialne hodne sledovanym autem od BF startovni cislo 30  |
|
|
Zaslal: st červenec 23, 2008 10:36 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
KULHANEK Ales

Založen: 02. 06. 2005 Příspěvky: 197 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
|
|
Ja jsem taky hlasoval pro Vrkyho, i kdyz vim, ze aby on jel za bf je utopie...Ale treba na poslednich Horovicich me jeho prujezdy braly vic za srdce, nez Kresty s Pechem na Bohemce dohromady...  |
|
_________________ Aluna
S.A.D.A.C. Motorsport
TR - Mitsubishi Lancer Evo 9 Gr.N4
WCN - Mitsubishi Lancer Evo 6.5 Gr.A8 |
Zaslal: st červenec 23, 2008 10:55 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MIKSOVSKY Jakub

|
|
|
to Lecian: Kostka, že má málo najeto ?? Doporučuju kouknout na jeho CV. Apropo všude kde vlezl do rally, dokázal jet obr kládu a pojíždět mnoho našich Top-jezdců.
Pravda je, že pokud se bude volit čistě podle výsledků tak jedinná správná volba z přihlášených je Valda, má to doma a zná tam každej cenťák trati (jestli dojede je jiná) stačí vzpomenout na Barumku 05. Rozhodně si nemyslím, že do S2000 posaděj Šlehače, když čtyčkolu nejezdí, natož pro veřejnost no-name Vrkyho, kterej nepřitáhne mediální pozornost. |
|
_________________ YARGH! / KirK
Don´t Panic............Douglas Adams
Mirek kecá
I Got A Fever, And The Only Prescription Is More Cowbell! |
Zaslal: st červenec 23, 2008 11:49 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
RESL Jan

|
|
|
| to Lecian:Psal jsem,že jezdí pravidelně,není natom snad něco pravdy?Souhlasím s Tebou,že Valda ne všechny šance zrovna využil,ale momentálně jezdí na své podmínky vcelku rychle a zrovna teď i spolehlivě.V šampionátu je jednoznačně třetí a na trati zatím z těch 23 zbylích,nedal nikomu šanci,i když né se všemi se potkal a né všichni jeli stejnou kategorii.To jím ale spíše škodí.No a pokud se vžiju do BF,nevidím důvod,dávat auto někomu,kdo dojede dvacátý.Taky je potřeba si uvědomit,že BF nejde o to,najít tady talenta,do toho je jím zprominutím úplné prd,chtějí někoho,kdo má největší šanci,se co nejlépe umístit.A pak mě nenapadá nikdo jiný,než Valoušek a ještě trošku Vojtěch s Kostkou.Ostatní by se jim s S2000 zdaleka nepřiblížili.Jo a ještě nevím,kterých 10,z našeho mistráku by dalo Vojtěcha,opravdu by mě toto zajímalo.Podle mě je v čechách na naše poměry 5-6 top pilotů Rally a Vojtěch je mezi nima. |
|
|
Zaslal: st červenec 23, 2008 18:30 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LECIAN Lukas
|
|
|
| Tak tam mate Valdu, pral jsem to jinym, ale novinari rozhodli, takze preju Valdovi stesti a at ukaze ve Zline, ze dostal dalsi sanci opravnene. |
|
|
Zaslal: čt červenec 24, 2008 10:59 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|