Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Okem do F1
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 33, 34, 35  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BAJGAR Petr

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Taky už se F1 kurevsky změnila, pomalu už nesmíš předjet aby jsi nebyl vyšetřován za předjetí, žačínají to hodně přehanet. Třeba v DTM nebo WTCC je tohle normální věc že ho tukneš a on se roztočí. Aspon to rozhodli dobře, byli penalizováni oba a tečka.
Příspěvek Zaslal: ne říjen 12, 2008 9:38
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
BAJGAR Petr

Jo a jěště ty dva poslední závody budou podle mě hodně zákeřné Laughing Laughing Laughing . Oni si pujdou po krku jak svin Laughing Laughing
Příspěvek Zaslal: ne říjen 12, 2008 9:40
BEZSTAROSTI Jiri

No jo, dva se perou a třetí se směje, takže by zase Alonso mohl vyhrát.. Very Happy Jinak dneska super výkon, Kubica mě taky potěšil.. Smile

Příspěvek Zaslal: ne říjen 12, 2008 9:46
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BRUDER Martin

No at ste červení nebo stříbrní F1 jde špatnym směrem a to je smutné k pentlím se vyjadřovat nebudu ono se řítit 200 a řešit v té rychlosti krizovky je asi něco jiného nežli z gauče s křupkama v ruce Idea Kde jsou ty doby kdy se v F1 zavodilo http://www.youtube.com/watch?v=6sDtn8QnpFg to byly ještě pani piloti Twisted Evil A jsem moc rad že jsem to žažil Laughing

www.montek-motorsport.cz
Příspěvek Zaslal: ne říjen 12, 2008 11:01
BRUHA Vaclav

jo bejt to teďka, tak by dostali každej bágl 25 vteřin po závodě, pokutu několik tisíc euro a varování, aby si příště to předjetí rozmysleli...

Tenhle závod: zatáčka 1 - Hamiltonova chyba, zaplatil za ní (Ferdové v tom tentokrát byli nevinně). Třetí kolo - jednoznačná Massovka - krev před očima a noha na plynu... Nechápu, co si chtěl dokázat, ale budiž. Na pentli to nebylo ani jedno, ale to už teď nikdo nezmění... Prostě a jasně je pryč doba, kdy se závodilo na asfaltu a u stolu jedlo....

Teď je kvali - ta dá tak 10 % na úspěch v závodě. Pak je závod, kterej tak ze 30% určí pořadí a zbylejch 60% je na rozmaru páprdů, co jezdí 80 i po dálnici.... Co dodat... Je pravda, že F1 byla nebezpečná, ale to co dělají teď je fakt až moc...

Příspěvek Zaslal: ne říjen 12, 2008 11:38
PRIKRYL Roman

Nechci byt hnusnej, ale za to co Hamilton celou sezonu predvadi jsi to roztoceni zaslouzil. Wink Jinak peknej zavod a na to jak se v F1 v posledni dobe hazi penalizace za kazdej prd, tak musim uznat ze byly obe dve opravneny, normalne bych rekl ze minimalne ta druha je blbost a je to zavodni incident, bohuzel v F1 se dava penalizace za kazdou kravinu.

Příspěvek Zaslal: ne říjen 12, 2008 12:32
PRIKRYL Roman

BRUDER Martin: Ty jo tak to bylo tenrat dost dobry Very Happy a jak byly formule siroky.

Příspěvek Zaslal: ne říjen 12, 2008 12:36
BITTNER Jan

Tak já jsem bohužel neviděl první tři kola , jelikož jsem si chrupnul , ale co jsme koukal na sestřihy tak tam Hami vlítnul jak rychlík do tunelu - nejspíš se přepočítal že nemá dost ohřáté gumy a brzdy . Koneckonců to potvrdil v tiskovce i Raiki , který to přiznal že byl dlouhý a díky tomu že se nesrazili .
Co se týká Massi tak to bylo sprostý a dle mého byl po zásluze potrestán - Hamík šel na kontrolu auta - nikoli trestán .
A poslední extempore Massi bude vyšetřováno až po závodě - moc nechápu proč - času bylo ještě v ten okamžik dost . Tam bych ale nehledal vinu ani v jednom ze zúčastněných .

Příspěvek Zaslal: ne říjen 12, 2008 13:13
PRIKRYL Roman

Honza: Hamik dostal trest, nejdriv jel na kontrolu a po vyzneni trestu si projel boxi. Wink

Příspěvek Zaslal: ne říjen 12, 2008 14:18
VINTR Martin

Jen by mě zajímalo,jak je to s pravidlem odpykání trestu...pamatujete přeci,co zruinovalo v Indy 2003 Montoyovi titul...jaktože Massa nejdřív dneska zajel na stop a až pak na penalizaci...?
Příspěvek Zaslal: ne říjen 12, 2008 14:54
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
MORAVEK Jan

předem říkám že jsem fanoušek LH takže mě berte s rezervou.

Podle mě pentle jak pro LH tak pro FM byly oprávněné. Ikdyž v případě LH by se podle mě dalo prominout protože nikoho netrefil. Ale nebezpečnej manévr to byl hodně to musím uznat....Ovšem to co potom předvedl FM byl podle mě teda pěknej hnus. Lewise trefil úmyslně. Kdyby totiž chtěl tak se v klidu vešel za něj a odjel by to po asfaltu. Ovšem on nedokázal přežít že ho LH předjel a tím pádem krev v očích a plyn podržel. Tohle udělat LH tak si ho po závodě pozvou minimálně na hooodně dlouhej kobereček....a ještě by se určitě by to sneslo i nějakou pokutku......

to Martin: myslím že pentli si musíš odbýt do 3 následujících kol. Takže podle mě můžeš klidně předtím na pit stop...
Příspěvek Zaslal: ne říjen 12, 2008 15:25
BRUDER Martin

Honzo nesouhlasím s tebou vidíš jenom stříbrně. Ja fandím Ferrari už od doby kdy naskočil do F1 Villeneuve byl to muj idol mladí, ale abych neodbočoval. Penalizace bych nedal v tomto ani jinem zavodě nikomu. Je špatné rozhodovat od stolu a po soudech Crying or Very sad To F1 ničí Exclamation A je jedno jestli fandíš Mclarenu nebo třeba Williamsu. Poškozeny jsou zavody jako takové. Někdo už to tu psal za chvilku se bude zkoumat a šetřit každé předjetí Crying or Very sad Dnešní vozy jsou hodně vyrovnane a tedy když chce někdo předjet musí riskovat s tím nikdo nic neuděla a aby za to potom pikal v boxech je nesmysl. Hamika rad nemam přesto nesouhlasím ani s jednou jeho penalizací ale ani s pentlema pro Ferrari.

www.montek-motorsport.cz
Příspěvek Zaslal: ne říjen 12, 2008 17:03
PRIKRYL Roman

Tady se ukazuje ze mel Montoya pravdu ze v F1 se nekdo nekoho lehce dotkne a uz kazdej brečí.(nevim jak to presne on rikal ale bude to podobny:D)

VINTR Martin: tusim ma 3 kola na to si pentli odpikat od doby co se o ni dozvi asi tym

Příspěvek Zaslal: ne říjen 12, 2008 20:04
VINTR Martin

Jan,Roman:Jasný,kluci,to vim,jenže dřív platilo,že nejdřív se musí odpykat trest a až pak si zajet pro gumy a palivo...proto sem se ptal,jestli to eště platí... Wink
Příspěvek Zaslal: ne říjen 12, 2008 20:20
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
VYSKA Tomas

myslim, ze tohle neplatilo nikdy

Příspěvek Zaslal: ne říjen 12, 2008 20:21
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 33, 34, 35  Další
Strana 16 z 35

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme