| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JANKU Roman

|
Předmět: |
|
|
| Jooo to je správně, mírná mlha, oblačno, byly to těžké podmínky. Jsem to oběvil, když jsem zkoušel různé nastavení textur na Principe rally, to mě bylo hned jasné, že to tam musím dát, chtěl jsem nato udělat shakedown a dát na web at si to každý projede, pak se to, ale oběvilo v TR tak jsem udělal jen malý testík pro zahraniční jezdce. |
Naposledy upravil JANKU Roman dne po říjen 06, 2008 0:34, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ http://kizzcup.kvalitne.cz/
http://kizz-me.wz.cz/RVT.html |
Zaslal: ne říjen 05, 2008 23:57 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
KOPIC Jiri

|
|
|
| me jde spis o to, ze jsem nerozeznal silnici od ostatniho terenu a to doslova... jel jsem pomalu a stejne sem v male rycholsti prehlidnul zatacku o ktere jsem vedel za tam bude ale nevidel sem kdy... |
|
_________________ HSF - N4 "Hopkins"
http://www.lucice-motorsport.czechian.net/ |
Zaslal: po říjen 06, 2008 0:29 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MATOUSEK Vlastimil

Založen: 05. 07. 2008 Příspěvky: 216 Bydliště: Náměšť nad Oslavou
|
|
|
| Já mám obavy že tady ta "mírná mlha" po tom co se objevila v TR a teď v IRC se bude objevovat čím dál víc jen aby se oživily debaty o podmínkách v těch závodech a aby bylo o čem diskutovat,i když to nemá fakt s realitou nic společnýho a hodně lidí už to psalo.A vždycky po odjetí těchto podmínek se pár lidí asi bude tejden léčit na očním,fajn,kdyby to byla mlha a na tý silnici taková tma tak bych to ještě bral,ale proč je okolí udělaný tak že to skoro vypálí oči???Já už jsem si na to udělal takovou clonu jako v autě,prostě přes půl monitoru hodím hadr a jedu to jako debil,jen aby mi to neusmažilo oči,sice vidím jen kousek před sebe ale jinak se to asi nedá.Doufám ale že už se s takovým počasím nikdy nikde nesetkám.I když v IRC bývá většinou počasí zmáknutý na jedničku,ty přechody od rána do večera,fakt pěkný a v jiných závodech jsem to ještě takhle neviděl,ale zrovna tahle verze by se objevovat neměla nikde.Raději bych Oslí pořád jezdit v noci než tady v tomhle...Sorry za dlouhý psaní,musel jsem to ze sebe zase shodit. |
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 12:44 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JANKU Roman

|
|
|
MATOUSEK Vlastimil No obávám se že tě moc nepotěším. San remo a China by měli být v pohodě, ale na Rally du Valais plánuju trošku toho sněhu a hodně mlhy, to bude eště mnohonásobně větší vypalovačka očí.  |
|
_________________ http://kizzcup.kvalitne.cz/
http://kizz-me.wz.cz/RVT.html |
Zaslal: po říjen 06, 2008 15:05 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
VINTR Martin

|
|
|
| No,ono je ale rozdíl mezi Francií s mlhou a Oslí...jestli sem na webu dobře čet,bylo tam psáno,že letos se Příbram v IRC už nejede(anebo kecám?) |
|
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 16:03 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MATOUSEK Vlastimil

Založen: 05. 07. 2008 Příspěvky: 216 Bydliště: Náměšť nad Oslavou
|
|
|
| Ale to bude sníh a šotolin ne?Teda nevím kolik je tam druhů té mlhy,ale ta klasiská mlha,kdy fakt není vidět kolem sebe se mi taky nelíbí,jsou to taky těžký podmínky ale myslím že z toho co jsem zatím v RBR viděl není nic tak strašnýho jako právě ta "mimozemská oslepující záře" na Oslí která je fakt děsná |
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 16:06 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
KOPIC Jiri

|
|
|
| ja az budu doma z koleje, tak sem zkusim hodit obr. jakou ja sem mel mlhu na oslich... jako mlha to vubec nevypadalo, bylo to, jako bych jel po tmě bez svetel ale obloha by byla bila... proste divny, nerealny a dost mi to pri tak dulezitym zavode hnulo zluci... |
|
_________________ HSF - N4 "Hopkins"
http://www.lucice-motorsport.czechian.net/ |
Zaslal: po říjen 06, 2008 19:01 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
VINTR Martin

|
|
|
| No ja mel to same...v TR sem přehlíd kámet,kdežto tu v IRC sem to projel |
|
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 19:12 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JANKU Roman

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BRUDER Martin

|
|
|
Tak další zavod IRC za dveřmy. Skladba je vyborná startovka nabitá sice dostanu zase oblož ale ja se to jednou naučím  |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: st říjen 08, 2008 22:47 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FISERA Jan

|
|
|
| Dalsi podnik bude zalozen nejspis az zitra, Roman ma problemy s pripojenim k netu. Omlouva se.. |
|
Zaslal: čt říjen 23, 2008 9:24 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JANKU Roman

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
NOVY Karel

|
|
|
Romane dost mě zklamala skutečnost nezařazení snowmodu. Myslím, že pro regulernost sněhových tratí je dost podstatný, bez něj můžeš někde cutovat celým autem a téměř nic se nestane. Škoda  |
|
Zaslal: ne říjen 26, 2008 8:12 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BEZSTAROSTI Jiri
|
|
|
Bez snow modu? Romane, zvaž to ještě, bez něj to vůbec nemá cenu jet..  |
|
_________________ WALDA Motorsport - Jiří Bezstarosti - S1600 4EVER |
Zaslal: ne říjen 26, 2008 8:32 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BICA Martin

Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Souhlasím s klukama, bez snow modu je to o ničem.
"Pojede se bez snowmodu, abyste nemuseli nic instalovat. Při katování odchází velmi rychle podvozek a servisu je záměrně hodně málo. "
To že někdo musí něco instalovat k tomu patří a každý kdo jezdí si jistě umí nainstalovat snow mod a udělá to rád. A to že se bez snowmodu rychle kazí podvozek při katování je blbost, to se děje právě se snowmodem. |
|
Zaslal: ne říjen 26, 2008 11:37 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|