Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HOFBAUER Jakub

|
Předmět: |
|
|
Pro Polo S2000 se tady na pluginu používá Polo IV S1600 s jinou fyzikou... Jiný model neexistuje. |
|
Zaslal: po únor 16, 2009 19:55 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KOLLAR Lada

Založen: 31. 12. 2008 Příspěvky: 207 Bydliště: Libčice nad Vltavou
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
HOFBAUER Jakub

|
|
|
Ta beta-fabia se tady už řešila asi tři strany nazpět a resumé je nepříliš lichotivé  |
|
Zaslal: út únor 17, 2009 15:31 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
NOR
|
|
|
Rad bych se vyjadril k situaci ohledne modelu, uverejneneho na BHM. Jen tak pro poradek.
Vytvoril jsem model Skoda Fabia S2000 urceny do hry CMR2. Pro RBR jsem nikdy zadny model ani konverzi neudelal, na BHM jsem do sekce RBR nikdy nic neulozil. Venuji se staveni modelu pouze pro CMR2 a zadne jine. Protoze je hra velice citliva na pocet a hierarchii polygonu, je uroven detailu znacne omezena.
Nikdy jsem nemel v umyslu cokoliv z mych aut sam konvertovat do jinych her, ale ati_wrc me pozadal o pouziti meho modelu a ja na tom nevidim nic spatneho. Jak model zdokonali a uverejni je tedy uz jeho vec. Auto momentalne ulozene na BHM vsak udajne neulozil ani on, takze ho tam dala neznama treti osoba. V credits jsem uveden jako autor 3D modelu, coz ocenuji, ale nechapu pro jsem uveden jako autor konverze a vlozeni do systemu .....
Jiz drive jsem na tomto foru videl rozlicne reakce na "podivny paskvil" na screenech. Znovu opakuji ze muj model byl urcen puvodne pouze do CMR2, navic dokoncen v dubnu 2008, kdy podkladu bylo minimum. Nikdy jsem nemel zajem na vnaseni teto nizke urovne do RBR, kde je detailnost a realisticnost na prvnim miste. Nechci se plest do prace lidem, kteri ji delaji na vysoke urovni. Na druhou stranu me vytvory nejsou nijak uzamceny a pokud je nekdo pouzije na jine ucely, neni v me moci tomu zabranit. Pokud to nekdo udela trochu na urovni a civilizovanou formou (a ne inkognito) neni k tomu ostatne ani duvod. |
|
|
Zaslal: út únor 17, 2009 15:35 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
Pokud máš přání směrem k BH (stažení modelu, změna popisů atd.), napiš. Myslím, že to můžu zařídit. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: út únor 17, 2009 15:49 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HOFBAUER Jakub

|
|
|
Ten můj skin na Polo5 je podobný případ, někdo se v něm rýpal, aniž bych o tom věděl, a dal to na rapid. Taky su uveden jako developer, ale co je to platné, když se to celé děje za mými zády. |
|
Zaslal: út únor 17, 2009 16:49 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HOMOLA Ondrej

|
|
|
NOR-e mam v PC skoro všetky tvoje modely... som rad, že CMR2 ešte trošku žije (na notbuku RBR nespustim, takze CMR2 je ok )... takže diky
A nejake modely primarne do RBR by si nechcel začať... vim, že RBR modely určite trvajú dlhšie ako do CMR2... ale aj tak som sa skusil opytat
Dakujem |
|
Zaslal: út únor 17, 2009 16:55 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HOLUB Milan

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
HAZE Jiri

Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Mohu se optat Bikera Milana co myslel tímto titulkem Nějaká new třída vozů ... Test Fabie S200 ...
P.S. Jinak si pamatuj, že čert a Zajíc NIKDY nespí  |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: út únor 17, 2009 22:39 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HOLUB Milan

|
|
|
já teda Jirko nevím kam se díváš,ale nikde nevidím jedinou číslovku "200"
a o tom že Zajíc nikdy nespí ti nevěřím  |
|
_________________ Ford Fiesta S1600
http://www.kcm-rbr.cz/ |
Zaslal: út únor 17, 2009 22:57 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HAZE Jiri

Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
So koukni vpravo pod Tvé jméno... nebo chceš poslat screen Ty jsi ale pacholek, už jsi to pravil Příště stačí poděkovat  |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: út únor 17, 2009 22:59 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HOLUB Milan

|
|
|
děkuji,ale jinak jsem to "O"pravil  |
|
_________________ Ford Fiesta S1600
http://www.kcm-rbr.cz/ |
Zaslal: út únor 17, 2009 23:02 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
NOR
|
|
|
Diky vsem co se mi ozvali, byly to vstricne reakce a to potesi. Co se tyka meho budouciho prispivani do RBR komunity, v podstate plati co jsem uz napsal. Asi se do toho moc nebudu plest. Ne ze by me to trochu nelakalo, ale tech proti mam zatim vic. CMR2 uz trochu znam (jezdim jenom to, RBR mam koupene ale nenainstalovane) a vim co a jak musi na aute byt aby to fungovalo. I tak mam porad spoustu veci nevyresenych, treba pohled zevnitr auta. Nastesti vetsina CMR2 jezdi za zadkem, tak to moc neva... Pronikani do jineho systemu a hlavne naprosto nesrovnatelna detailnost me taky odrazuje. Videl bych jako rozumnou spolupraci mezi autory ruznych her, je zbytecne modelovat stejna auta tolikrat, ale v soucasne dobe uz jsou ty hry natolik daleko od sebe, ze vzajemne by slo spise o zdrzovani. Sam jsem zkusil vyuzit MG z RBR na predelani do verze S2000 pro CMR2 a stejne jsem musel redukovat takovy pocet dilu a polygonu, ze bych to mezitim zmodeloval znovu. Takze radeji from scratch. Nemam rad kvantitu na ukor kvality, ale radeji udelam za rok 5 slusnych aut do CMR2, nez s bidou jedno do RBR. A casu uz vic mit nebudu, aspis naopak. Proste v CMR2 mam svuj smradek a teploucko, takze dokud se budou jezdit nejake turnaje a najdou se lidi co stary Colin oslovuje, zustanu u nej taky. Nevim kolik je pro RBR slusnych modelaru, ale myslim ze snad dost i beze mne, nehlede k memu vykonostnimu odstupu. Je mozne ze za nejaky rok zmenim nazor a mohl bych pomoct nejakemu projektu, treba jako modelar nejake soucasti ... uvidime. |
|
|
Zaslal: st únor 18, 2009 9:02 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
atiwrc
|
|
|
Hy!
Where can i download this track texture ??
NOR!
I really sorry about the fabia s2000, i try to write to BH admins to delete the file, but no answer.....(all admin disappered????) |
|
|
Zaslal: st únor 18, 2009 12:37 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
NoActive

|
|
|