Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KUCERA Martin

|
Předmět: |
|
|
Tak jsem se vrátil ze zaslouženého víkendového odpočinku. Některé nejasnosti jste si vyjasnili sami takže jen:
Teď už víte, proč je Montek Rally poslední a proč jsem nevěnoval průběžně texturám (i ježdění ) tolik času. (Nebylo to rok, ale do současné verze 0.9 asi třičtvrtě. Zato dost intenzivně)
Taky už jste odhalili, že to nejsou nové tratě, ale předělané okolí amerických tratí. Takže jestli chcete použít svůj rozpis, tak 61=491, 62=492, 63=493, 64=494, 60=495, 65=496, 66=497 a 67=498. Ale na Uzkotíně II (496) jsem posunul cíl ještě před ty problematické mostky a Hroudovany II (497) zase mají posunutý start, (a taky je blbě cíl) takže na tyhle dvě Vám to nesedne.
Protože jsem byl dost vytížený tvorbou, tak na kontrolu toho času moc nebylo a testovací jezdce jsem z pochopitelných důvodů neměl, takže pokud narazíte na nějakou chybku (blbě cíl v Hroudovanech II), dejte mi vědět. Do verze 1.0 takové drobnosti, nic zásadního nenajdete , opravím. Ale nemusíte mít pocit, že to je nedodělané. IMHO to je natolik vpořádku, že to je hodno prestižního podniku Team Rally
Celé jsem to dělal pro Montek Team Rally. Samozřejmě by bylo škoda to pak nepoužívat, ale než bude verze 1.0, tak to volně nebude, pak se uvidí.
Varianta mít něco podobného na každý závod se mi docela líbí. Myslím že Montek Motorsport ostatním týmům názorně ukázal, jak vypadá takové pořádání soutěže v rámci Team Rally. Někteří si už letos udělali sami textury a příští rok....nechme se překvapit
Jo a děkuji za chválu. Trochu jsem teď zpychnul a přestal jsem zdravit sousedy. |
|
Zaslal: ne duben 26, 2009 18:34 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KOZISEK Martin

|
|
|
No jo no, Hrouda je a byl vždycky vynikající pěstitel všelijakých keříků (na druhou stranu jeho motorovka byla taky neotupitelná).
Trochu doufam, že po dodělání do verze 1, budou tyto RZ přístupný aspoň jako příbramský tratě. Především Hroudovany a Šnekovice jsou nádherný RZ a ten pocit z rychlý jízdy mezi stromy je tam úžasnej. K těm dodělávkam by bylo hezký víc diváků (ale to už se psalo, že je v plánu) - pak už to bude skutečně jako ve finsku. Líbí se mi například divácký místo před cílem Šnekovic II, kde jsou jak diváci, tak spousta zaparkovaných aut. |
|
_________________ Subaru WRT (2005 - 2008)
REVO eTeam Klatovy |
Zaslal: ne duben 26, 2009 19:35 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BRUDER Martin

|
|
|
Hroudo je to famooozní jen bych měl jednu připominku Obavám se,že na připravovanou Montek Rally je tam moc malo sanitek Hlavně ve Šnekovicích u břízek není ani jedna  |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: ne duben 26, 2009 22:11 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BICA Martin

Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Kdyby byl Hroudo každej takovej borec jako ty, tak by jsme nikdo nejezdili a jen dělali takovéto skvosty. Díky za to co jsi vyrobil. Neskutečné. Můžu ti říct, že jsem USA nepoznal. |
|
Zaslal: ne duben 26, 2009 22:13 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DOROTKA Martin
Založen: 15. 08. 2005 Příspěvky: 137 Bydliště: Okres Mladá Boleslav
|
|
|
Hroudo je možný že mi u trati mával méďa Pů ? Jinak famozní prácička, klobouk dolů, první rz mi trvalo asi do pulky než sem poznal Freizer  |
|
_________________ nickname: Dojdis
S.A.D.A.C Motorsport |
Zaslal: ne duben 26, 2009 22:31 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
Hroudo, je to fakt bomba, ale jednu drobnost bych přeci jen měl...
Asi na světě není žádná RZ, kde by se muselo brzdit kvůli možnosti narazit do auta stojícího za cílem na cestě. A na Šnekovicích II jsem toho Emila nabral. Nešlo by tam dát třeba takovou tu rovinu, co sama ukončí RZ, když ji projedeš? Brzdit kvůli tomu před cílem mi přijde hloupé  |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: po duben 27, 2009 0:42 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SOUREK Vaclav

Založen: 06. 11. 2005 Příspěvky: 249 Bydliště: Rožmitál pod Třemš.
|
|
|
Moc krásná práce, Martine! Lernovec - super , Úzkotín - paráda , Šnekovice a Hroudovany - Bomba!!!
Fakt jsem si připadal jak ve Finsku. Díky za krásné zážitky . |
|
_________________ www.hsfrt.ic.cz
ZÁDÍ VPŘED !!! |
Zaslal: po duben 27, 2009 8:55 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUCERA Martin

|
|
|
Vašku, však je to taky tvoje zásluha. Jako "textury" na stávající trať dobrý, ale s novýma tratěma se to nedá srovnat. To je jiná liga. ještě se budu muset od tebe učit.
Mirku, to není špatnýma texturama, ale neukázněností jezdců, že takhle zastaví. Ale nejsem si jistý, jestli bys neměl zastavit už u stolku a né dvacet metrů za ním, o Trinera, který v obci na křižovatce dává přednost
Martine Dorotko, je docela možné, že jsi ho zahlédl. Sice je plachý, ale někdy se příjde podívat k trati.
Martine Bíco. Já nejsem zas takový borec, ale skutečně, kdyby každý místo ježdění sázel stromky, tak to pak nebude mít kdo jezdit.  |
|
Zaslal: po duben 27, 2009 10:15 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HOFBAUER Jakub

|
|
|
No, on má Mirek s tím stavěním u stolečku poslední dobou trochu problémy  |
|
Zaslal: po duben 27, 2009 10:35 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
KUCERA Martin napsal: |
Mirku, to není špatnýma texturama, ale neukázněností jezdců, že takhle zastaví. Ale nejsem si jistý, jestli bys neměl zastavit už u stolku a né dvacet metrů za ním, o Trinera, který v obci na křižovatce dává přednost  |
Nerozumíš mi Nemluvím o texturách, ale o neviditelné rovině, kterou když projedeš, tak se ukončí RZ. Ty jsou na každé RZ s výjimkou Hualapai 2 a, tuším, Sipirkakim 2, na kterých se zřejmě jedná o chybu.
Co se týče pozice stolku, tak když ho dáš 50 metrů za cíl, kde letíš přes 150 km/h, tak to prostě ubrzdit nejde. A brzdit před cílem kvůli stopce je z reálného pohledu nesmysl. Stopce se ale dá vyhnout, v tomhle případě je problém auto stojící na cestě, které není dost daleko. Když člověk fakt letí, tak s ním má problém.
Píšu to proto, že tohle není stejný případ, jako když je třeba za cílem zatáčka. To se dá do rozpisu a je to. Ale psát do rozpisu, že tam bude stát auto na cestě je trochu mimo
Je to jen drobnost a dá se velmi snadno vyřešit právě tím automatickým ukončením RZ třeba 2 metry před Emilem. Pak se nestane, že to o něj někdo nesmyslně rozbije. Není třeba posouvat cíl, což by bylo nutné ve skutečnosti, aby mezi cílem a křižovatkou bylo více místa... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: po duben 27, 2009 12:36 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUCERA Martin

|
|
|
Ale rozumím Ti. Napíšu si to do poznámek k dodělávkám, a pak se nad tím zamyslím. |
|
Zaslal: po duben 27, 2009 14:39 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BICA Martin

Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Jo toho Emila jsem taky zdemoloval. Ale úmyslně asi ve dvoustovce Sorry Emile. |
|
Zaslal: po duben 27, 2009 14:52 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KRPELAN Michal

Založen: 18. 07. 2007 Příspěvky: 206 Bydliště: Valaská Belá, Slovakia
|
|
|
to je fakt s tym zastavovanim, bolo by to treba este doriesit aj u ostatnych trati, ako je napr school 2 alebo shepherd shields 2,
kde v cieli este letis 200 metrov a potom sa musis vracat aby ti tovobec vyplo hru... |
|
_________________ N4,A6
RBR cars installation guide http://rbr-car-installation-guide.wz.cz/ |
Zaslal: po duben 27, 2009 15:43 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KOZA Ludvik

|
Předmět: A nedám si říct ... |
|
|
Omlouvám se za svou otravnost ...
nevíte, budou někdy tyto trate, tedy trate s novou texturou uvolneny na "bezne pouziti" v turnajich.
diky a sorry...
Mé nadčení nezná hranic ... |
|
|
Zaslal: po duben 27, 2009 17:52 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HAZE Jiri

Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Už se to zde psalo, koukni se na další stránky.... toto je verze 0.9 bude uvolněna nejspíše až 1.0  |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: po duben 27, 2009 18:05 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|