Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MIKSOVSKY Jakub
|
Předmět: |
|
|
Hroudis, tady máš mojí sestavu
Název Ovladač
Základní deska Asus P5W DH deluxe 2704
Procesor Intel Core 2 CPU 6400 2.13GHz 5.1.2600.0
RAM 2GB
Bios 7.13.05
Grafická karta Ati Radeon HD 4870 2048x1152 Catalyst 2008.1201.1504.27008
Fyzická karta Ageia PhysX Series 100 1.1.1.15
Zvuková karta Creative SB Audigy 2 ZS 6.0.1.1361
Volant Logitech G25 5.02.116
Ručka Saitek ST330
Řazení Velleman K8055
Pokud má někdo podobnou a šlape mu to v pohodě, pls napište jaký máte ovladače. Díkes
Edit: Martine kvůli tobě sem musel vyštrachat krabici abys měl radost |
Naposledy upravil MIKSOVSKY Jakub dne čt květen 14, 2009 17:29, celkově upraveno 2 krát
|
_________________ YARGH! / KirK
Don´t Panic............Douglas Adams
Mirek kecá
I Got A Fever, And The Only Prescription Is More Cowbell! |
Zaslal: čt květen 14, 2009 17:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
Len si Graficku kartu oprav, Ati 4800 neexistuje, je to len trieda, 4830/4850/4870/4890/ |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: čt květen 14, 2009 17:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Martin
|
|
|
To si Kubo děláš srandu, že jo. Na tom se Ti to nemůže sekat. Až půjdu na záchod, tak nad tím usilovně zapřemýšlím.
kolik máš v 3dmarku06. Hádám tak 12000
Creative SB Audigy 2 ZS 6.0.1.1370
Logitech G25 5.2.93.0
Ati Radeon HD 4850 Catalist 9.4 - 8.600.0.0
p.s. v pondělí založím témátko na chybičky, tak se tu moc nerozepisujme, ať se pan ředitel nezlobí |
Naposledy upravil KUCERA Martin dne čt květen 14, 2009 22:04, celkově upraveno 1 krát
|
Zaslal: čt květen 14, 2009 17:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUBICIK Josef
|
|
|
Tak jsem to ukončil ve 14té rz jako chlap,pořádnou ránou do stromu a kdyby jste tu nepsali že je to USA tak to ani nepoznám,páč jsem starší člověk a prd si pamatuju ,pěkná práce, díky autorům a příště zdar |
|
_________________ http://www.f-r-t.wu.cz/ |
Zaslal: čt květen 14, 2009 18:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Nic proti Kubo, ale mě to jede plynule na 4 roky staré A3000+, ati1950 a 2GB DDR |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: čt květen 14, 2009 18:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
Neni to vzdy len v zostave a sile Chyba je uplne niekde inde
Kubo: Dik, tak som to myslel Grafa pekna, len skoda ze od Radeon |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: čt květen 14, 2009 19:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKSOVSKY Jakub
|
|
|
tož 3dmark06 hlásí 9694 bodů. Zkusím tvojí verzi ovladačů pro Catalyst a Sound Blaster.
Míro super, děkuju za radu Ne vážně, potřebuju na tom rozhejbat velký sestavy v Solid Edgi tak musím občas upgradovat ikdyž RBR trpí, na x1950pro mi Richard taky pěkně šlapával |
|
_________________ YARGH! / KirK
Don´t Panic............Douglas Adams
Mirek kecá
I Got A Fever, And The Only Prescription Is More Cowbell! |
Zaslal: čt květen 14, 2009 22:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALIVODA Jindrich
|
|
|
ve sjezdu na uzkotine se mi to v lese zacalo tak nehorazne sekat, ze jsem pristal v lese. Nevim co to bylo, kazdopadne stihaci jizda kvuli 4. mistu celkove v s1600 zmarena. Divnej pocit, kdyz za to clovek sam nemuze. |
|
_________________ www.kitcarsweb.com
LADA. Vorsprung durch Fahrer.
LADA, Sex and Rock&Roll.
Kizz me!!! (WRT)
Lada 112 TMS 1,6 (Žížala)
NIGHTCLUB MOSKVA |
Zaslal: pá květen 15, 2009 18:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Na Úzkotíně 2 jsem sekání žádné nezaznamenal, ale ve sjezdu za druhým splitem je buď neviditelnej kamen nebo větev která mne praštila do zadku a rozhodila auto. Když tak Hroudis pošlu replay když budeš chtít aby se přesně specifikovalo místo. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: pá květen 15, 2009 22:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KONARIK Vit
|
|
|
Zdravím jak se můžu podívat na replay ? Ani jeden mě nefunguje pokaždé padne RBR. Chtěl jsem se podívat na svůj neskutečně dlouhy let na hroudovanech II tuším to bylo |
|
|
Zaslal: so květen 16, 2009 10:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Martin
|
|
|
Osud mi moc nepral. Seznamovaci jizdy jsem si nemohl projet a misto patecni druhe etapy jsem lezel s horeckou a zimnici v posteli (bohuzel to nejsou prezdivky peknych holek). Dnes jsem vahal jestli vubec jet, ale rekl jsem si ze to zkusim pomalu. Nastesti prasky zabraly, jen to soustredeni bylo spatny. Taky z toho byla velika budka, ale nastesti ne mezi stromama. A souboj se Schumim z prvni etapy pokracoval i ve druhe a to me bavilo. A navic mam sanci byt slavny a bude se o me psat v TR magazinu a mozna i v televizi bych se mohl mihnout
Vetsina asi rekne, ze to mam najete, ale neni tomu tak. Jezdil jsem jen pomalu a hledal chyby a ty otocene se vlastne jen otocily, ty jsem ani nesazel. A treba Lernovec jsem delal pred pulrokem. Faktem je, ze vim jak jsem ktery usek trate delal a vybavuji se mi vzpominky, kdy byly jake problemy s travou a stromama atd., coz je spis rusive. A kdo ma najetou ameriku ciste, tak se nemusel niceho bat. Snad jen Uzkotin je svina. A stromy podel trate chybku neodpusti. Ale nechci tady nikoho presvedcovat, myslete si co chcete.
Kazdopadne doufam, ze se to vestsine libilo.
A ja doufam, ze novy volant a novy pocitac taky prispely ke zrychleni. Taky jsem si upravil setup a mam novy skin. Mozna jsem to mel udelat uz driv a ne az na posledni zavod TR
- Vasku posli to na Montekland@email.cz a nezapomen zminit, na jakym slotu mas auto
- Vito me replaye jedou (mam to nainstalovany uplne stejne jako vy). Poustis to pres plugin, opakovany zaznam ? A me jeste zlobi auto, jede ti jakykoli jiny replay s tvym autem ? |
|
Zaslal: so květen 16, 2009 11:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KONARIK Vit
|
|
|
KUCERA Martin napsal: |
- Vito me replaye jedou (mam to nainstalovany uplne stejne jako vy). Poustis to pres plugin, opakovany zaznam ? A me jeste zlobi auto, jede ti jakykoli jiny replay s tvym autem ? |
Tak se mě to teď podařilo pustit 1 ze 4 pokusu vyšel (přes plugin). Vím že se mě to občas stává i v jiných ale ne tak často. Možná jsem ale objevil příčinu proč tak často na Hroudovany II. Automaticky první načítaná kamera je s pohledu třetí osoby - průjezdová. Na HR II ale mám tuto kamera umístěnou cca 10 KM od trati ve volném prostoru někde uplně mimo To bude asi příčina toho že to spadne hned po tom co se na tuto kameru přepíná. Když zmením kameru tak se to chová v pořádku
Ostatní replaye s RZ jsem zatím moc nezkoušel jen HR I z první etapy a tam dám ránu hned postartu takže je to krátke
Jinak tratě velice chválím Martine paradní rychlé adrenalinové svezení mezi stromy to mě přesně vyhovuje a když ktomu připočtu i to že soupeři nemůžou jet na oči tak to vypada na parádní výsledek i přesto že jsem dal v obou etapách ránu |
|
|
Zaslal: so květen 16, 2009 11:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Martin
|
|
|
Hroudovany II nemaji zadne kamery podel trati, ale vsechny ostatni fungujou, takze si prehodte na jiny pohled. Zkusil jsem to nekolikrat a nikdy to nepadlo. Ale vsichni vime, ze RBR se chova kazdemu trochu jinak. |
|
Zaslal: so květen 16, 2009 12:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Nedostal jsem šanci na komentář po poslední erzetě kvůli pádu hry, tak se omlouvám ale vykecám se tady. Za prvé moc díky za montekland, dobře vím co obnáší práce v editoru a maxu. Hrouda má u mě zase flašku, o tom žádná. Za druhé díky moc teamu KCM za zázemí a podporu a hlavně soupeřům v N4, letos to bylo fakt furt na těsno. Gratuluji mikimu k titulu v enkách i když jsem ho přál víc davidovi, ale o ten ho připravili jednoznačně zdravotní komplikace. Těším se na další ročník a v Čeložnici to pořádně zapijem, ať sme hlavně zdraví. Kua to je román jak kráva:) |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: so květen 16, 2009 21:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ROHLENA Martin
|
|
|
Taky se chci pridat k Mírovi. V První řadě chci poděkovat tvůrcům textur, protože byly opravdu vydařené!!! Dále klukům z FIDA, za perfektní zázemí, kolektiv a dosažené výsledky. V Čeložnici zdar |
|
|
Zaslal: ne květen 17, 2009 12:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|