Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KEBERT Martin
|
Předmět: |
|
|
2HAZE Jiri: Ja Tomase chapu. Aspon myslim. Herne je to fuk (tam je auto zmeneny behem pul minuty), ale zkus si predstavit realnou Rally, kde mas pulhodiny na prestaveni celeho auta ze sotoliny na asfalt. To je asi to co Tomase bije do oci. |
|
|
Zaslal: út říjen 27, 2009 13:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Běžte už s tou pseudoreálností do .... KCM rally je založena dle pravidel TR,tak si to zařiďte s vedením soutěže Jak psal už Bíca,jde nastavit buď 30min. nebo až 60min. NIC mezi tím |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: út říjen 27, 2009 13:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
RESL Jan napsal: |
Já si zase myslím,že vzhledem k fungování auta na začátku a ke konci etapy,to moc věcí krom pneumatik být nemůže.A určitě to podle mě nemá moc co dělat s výkonem,když člověk je rád,když se vůbec udrží na cestě. |
Je mi to vcelku jedno. Každý si může myslet co chce, třeba že auto vytváří s postupem času větší a větší vztlak, a proto nesedí. Nebo, že se auto přezouvá jenom ve velkém servisu atd. Ať si každý vymyslí vlastní chyméru, co že ten počítač s tím "autem" vyvádí.
S Mirkem Friců jsem o tom rovněž mluvil i on se pouze domnívá.
Znám i jiné teorie, ale to není podstatné.
Faktem je tedy to, že se auto opotřebovává a tím zpomaluje (více klouže, méně jede atd). Proč to tak je, neví s určitostí nikdo. |
|
Zaslal: út říjen 27, 2009 13:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
|
|
HAZE Jiri napsal: |
Běžte už s tou pseudoreálností do .... |
Tak mne to zase tak extra netrapi*, sam bych si toho asi ani nevsiml. Ja jen psal co si myslim ze mysli Tomas .
*) Teda az na to ze mi docela dlouho trva nez se chytnu na jinej povrch. Ale to je muj boj . |
|
|
Zaslal: út říjen 27, 2009 14:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Hlavně se tu děcká neperte - bezesporu to bude velmi náročná rallye jak pro techniku tak pro jezdce , ale i pro pořadatele .
Aspoň se uvidí jak kdo umí auto pošetřit aby vydrželo takovou porci Km najednou . |
|
Zaslal: út říjen 27, 2009 14:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
[quote="HAZE Jiri"]Běžte už s tou pseudoreálností do ..../quote]
me nejde o pseoudorealnost ale o logiku
a delka servisu je to posledni co mi vadi.. |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: út říjen 27, 2009 14:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PECHA Stanislav
Založen: 03. 06. 2007 Příspěvky: 103 Bydliště: Bratislava Dlhé Diely
|
Předmět: ! |
|
|
Tak skladba je docela dobra len skoda ze su take jednoduche a kratke sotolinove RZty na zozname...Servis mi nijak neprekaza ale s tim poskodenim sa mi moc paci co napisal na uvodnej strane tohto fora pan PANCOCHA a je to bohuzial pravdivy argument... Na tych Hradkoch a Liptakovoch trpi i moje Evo a to mozem mat setup aky len chcem... Niektore tie prechody medzi povrchmi uplne zdevastuju zavesenia a naboje a nejde s tim nic robit... Neviem ako u Sub ale vadi mi to tam... Nic s tim ale nenarobime a musime prezit i tak Preto GL vsetkym... |
|
_________________ [url=http://www.rbrslovakia.ic.cz/Tiesto.htm][img]http://img405.imageshack.us/img405/9874/bannerrampacek.jpg[/img][/url] |
Zaslal: út říjen 27, 2009 17:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
Reál vs RBR má jeden podstatný rozdíl... Aneb jak v tom nesedíte a nejde vám "o život" tak jde o ho*no... Takto jedeme většina na hranici možností.
Ad: Jinak bych se přikláněl asi k 45min servisu, ale ten nemáme, takže 30min jasná volba. Holt to bude chtít i jiný přístup a to se mi líbí. Vo tom to je. Že TR není jako ostatní turnaje. |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: út říjen 27, 2009 18:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PASKER Ota
|
|
|
Dobrý den,
měl bych několik otázek : ve startovní listině na tento podnik TR není u mého jména a u jména dalšího jezdce z našeho týmu označení pohárku (nominace do poháru). Znamená to, že v případě nějakého slušného umístění nebudeme bodovat do TR?? A jak tato situace nastala a je možné ji ještě nějakým způsobem napravit? Teď jsem si všimnul, že stejná situace je i u celého týmu Montek.
Děkuji za odpověď. |
|
|
Zaslal: út říjen 27, 2009 19:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
je to tím, že vás nenominoval manager. Přihlásili jste se sami přímo v turnaji. Obdobná situace je pravděpodobně u Monteku. Nominace nejsou uzavřené a manažeři týmů mají čas do pátku |
|
Zaslal: út říjen 27, 2009 19:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PASKER Ota
|
|
|
Děkuji, už je vše v pořádku, s managerem jsem už o tom mluvil, věc mi vysvětlil. Omlouvám se za unáhlenou otázku a přeji všem jezdcům jen "kolama dolů". |
|
|
Zaslal: út říjen 27, 2009 19:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRPELAN Michal
Založen: 18. 07. 2007 Příspěvky: 206 Bydliště: Valaská Belá, Slovakia
|
|
|
hmm tak to vyzera ze ani 3 turnaj z TR nedojdem do konca ale posnazim sa aspon prejst po ten servis co je po 7 rz |
|
_________________ N4,A6
RBR cars installation guide http://rbr-car-installation-guide.wz.cz/ |
Zaslal: út říjen 27, 2009 20:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
|
Che, che......čtu, že atmosféra před startem KCM Rally pěkně houstne, no, tak hlavně si to užijme a skvěle se pobavme......GOOD LUCK pánové. |
|
Zaslal: út říjen 27, 2009 20:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Martine a bylo to před KCM rally někdy jinak |
|
Zaslal: út říjen 27, 2009 21:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROLIMEK Tomas
|
|
|
Teda to já jsem jen rád za další alespoň trochu zajímavý podnik a klukům z KCM předem děkuji jen tak dál šéfe |
|
|
Zaslal: út říjen 27, 2009 22:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|