Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

RBR Car Tune

 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LABAK Tomas





Založen: 10. 01. 2008
Příspěvky: 113

Příspěvek Předmět: RBR Car Tune Odpovědět s citátem

zná někdo tento prográmek? já nevim jak snim dělat když chci načíst ňáký nastavení tak to píše "invalid data: Drive.CenterDiffMaxTorque?? poraďte někdo pčedem děkuji!!!

_________________
http://www.maxpowerleague.cz/
Příspěvek Zaslal: pá červenec 10, 2009 18:39
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ZAHORA Martin





Založen: 14. 10. 2006
Příspěvky: 401
Bydliště: Olomouc

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

V tomto programu si funkční nastavení pro online hraní neuděláš. (nastavuje to nepovolené hodnoty) Wink

_________________
ZahyM
CRF RBR team - Logitech DFP 648° => Fotky
Příspěvek Zaslal: pá červenec 10, 2009 19:50
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
HAZE Jiri





Založen: 18. 08. 2006
Příspěvky: 1610
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Martine,oprava, pokud se držíš pokynů přibalených ve fyzice ,tak funkční set uděláš Wink

_________________
Jirka "Zajíc" HÁZE


CARLSBAD Rally Team , driver
Příspěvek Zaslal: pá červenec 10, 2009 19:59
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
LABAK Tomas





Založen: 10. 01. 2008
Příspěvky: 113

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

no ale proč to nejde???

_________________
http://www.maxpowerleague.cz/
Příspěvek Zaslal: pá červenec 10, 2009 20:26
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ZAHORA Martin





Založen: 14. 10. 2006
Příspěvky: 401
Bydliště: Olomouc

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Jiří má pravdu. Embarassed Tak to upřesním, pokud se nedržíš pokynů přibalených ve fyzice a neznáš maximální hodnoty, které můžeš nastavoval, tak funkční setup v tomto programu neuděláš. Cool

_________________
ZahyM
CRF RBR team - Logitech DFP 648° => Fotky
Příspěvek Zaslal: pá červenec 10, 2009 20:33
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
LABAK Tomas





Založen: 10. 01. 2008
Příspěvky: 113

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

jo dobrý já vim že jsou limity které najdu u fyziky ale chtěl bych vědět jak to rozchodim!

_________________
http://www.maxpowerleague.cz/
Příspěvek Zaslal: pá červenec 10, 2009 20:38
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SPERGL Martin





Založen: 03. 08. 2007
Příspěvky: 213
Bydliště: Jižní Město

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Mám stejný problém, neví si s tím někdo rady? Díky

_________________
Image
Příspěvek Zaslal: ne prosinec 13, 2009 12:18
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
HAZE Jiri





Založen: 18. 08. 2006
Příspěvky: 1610
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Napiš mi na icq a nějak to pořešíme Wink

_________________
Jirka "Zajíc" HÁZE


CARLSBAD Rally Team , driver
Příspěvek Zaslal: ne prosinec 13, 2009 14:41
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
SPERGL Martin





Založen: 03. 08. 2007
Příspěvky: 213
Bydliště: Jižní Město

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Necháme to být. Tohle jsem našel v jiném vlákně, takže to asi nemá cenu ani řešit. I tak díky Smile
KRYSTYN Miroslav napsal:
Setup z rychlé rally který byl OK jsem otevřel, prohlédl a uložil v RBRCT a od té chvíle byl nepoužitelný pro plugin. Nevím sice co přesně tam RBRCT zprasí, ale raději se vyhni této utilitě, resp. minimálně ukládání setupu v ní.

_________________
Image
Příspěvek Zaslal: ne prosinec 13, 2009 15:17
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
HEJNA Thomas





Založen: 26. 10. 2009
Příspěvky: 12

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Mohu se zeptat jak tento program pracuje? Stahl jsme si replay a chci si z něj zjisti nastavneí, ael když dám v programu extract from replay vyberu si replay a dám extract tak mi to napíše že systém nenašel cestu, nevíte co s ítm?? Jak replay v tomto prográmku otevřít?? Děkuji
Příspěvek Zaslal: pá únor 19, 2010 12:56
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
ROULE Leopold





Založen: 02. 06. 2007
Příspěvky: 97
Bydliště: Příbram

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Stačí kliknout na tlačítko s třemi tečkami (Destination:). Musíš to pojmenovat vybrat, kam to chceš uložit. Stejně tak v horním řádku replay otevřeš.

_________________
Image
Příspěvek Zaslal: pá únor 19, 2010 16:17
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
HEJNA Thomas





Založen: 26. 10. 2009
Příspěvky: 12

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

JJ to vím, ael mě to nejde otevřít ten replay, asi je to tím že tam nejsou lomítka ale nějaký znak místo nich, ale nevím jak tam lomítka mám dát, vyberu si replay který chci otevřít, dám extract a napíše to že systém nemůže nalést uvedenou cestu
Příspěvek Zaslal: pá únor 19, 2010 16:40
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
JAKUS Jan





Založen: 08. 07. 2008
Příspěvky: 62
Bydliště: Praha - Páleč

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

já asi tuším čím to bude, ve windows >ovladací panely > jazyková a místní nastavení > záložka "místní nastavení" a v ní tlačítko "vlastní nastavení" > Desetinný oddělovač nastavit jako "." místo "," a mělo by to fičet...
Příspěvek Zaslal: pá únor 19, 2010 17:26
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
HEJNA Thomas





Založen: 26. 10. 2009
Příspěvky: 12

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

To taky nepomohlo, všechny symboly fungují dobře, jenom obrácené lomítko dělá znak viz. obrázek, a proto potom program ennajde soubor, nevíte jak tam to lomítko dostat?
Image
Příspěvek Zaslal: pá únor 19, 2010 17:47
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
BEN Milan





Založen: 18. 05. 2005
Příspěvky: 75
Bydliště: Vysočina

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

a co takhle si udelat vlastni setup, misto toho casu ztraveneho nad pokusy o vykradani cizi prace Smile

_________________
Image
...jezdim coby amater, setrim auto, turnaje dokoncuju a trate si nezkracuju... jen me to obcas spadne 89%
Image
Příspěvek Zaslal: pá únor 19, 2010 19:00
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme