Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Error u nacitani hry

 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lukeš Filip





Založen: 27. 07. 2009
Příspěvky: 17

Příspěvek Předmět: Error u nacitani hry Odpovědět s citátem

Zdravim , vim ze podobne problemy se tu uz resily , ale nemohl jsem najit zadny stejny . Jestli je tu neco takoveho ,potom se omlouvam ze zakladam zbytecny topic. Ale mam velky problem. Kdyz zapnu online nejaky turnaj , tak se mi pri nacitani nekterych RZ ( vetsinou ceskych RZ) zastavi nacitani na vetsi dobu na 5 polickach, potom se trochu posune , dlouho se nic nedeje a vyskoci mi potom ramecek : ERROR : cant load library kernel32 . dll . Kdyz dam enter hra spadne nebo spadne hned po tom ramecku . Opravdu nevim co s tim delat , prosim poradte. Je divne , ze se mi to nestava u stejnych trati ale nahodne , napr trat hradek 1 v jednom turnaji jde spustit , ve druhem spadne , a tak je to i u jinych trati , ale vetsinou padaji pouze Ceske RZ . prosim kdokoli kdo bude mit nejakou radu nebo mi posle odkaz na jiz reseny tento problem diky .
Příspěvek Zaslal: čt únor 04, 2010 21:46
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
NOVY Karel





Založen: 18. 06. 2005
Příspěvky: 1306
Bydliště: Rumburk

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Máš nainstalovaný ZFix?

_________________
Image
Příspěvek Zaslal: pá únor 05, 2010 7:42
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
SKALICKY Michal





Založen: 22. 10. 2007
Příspěvky: 36
Bydliště: Praha

Příspěvek Předmět: Re: Error u nacitani hry Odpovědět s citátem

zdar vsem. podarilo se to nekomu odstranit? Nic jsem nepredelaval a tato error hlaska se mi zacala objevovat take. Vubec nevim co s tim. Hra pokazde spadne a nenacte se.
Příspěvek Zaslal: pá únor 05, 2010 15:34
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PISTULKA David





Založen: 23. 04. 2007
Příspěvky: 353
Bydliště: Tábor

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Nejsem si uplne jist a nerad bych siril bludy, ale stava se to u turnaju, kde je ceska RZ jako prvni v poradi, tam se vetsinou objevi tento erorr, je nutne hru pustit znovu a pak uz je vse OK...Podle mne je to jedine reseni, nemam pravdu'?

_________________
Image
Příspěvek Zaslal: pá únor 05, 2010 15:48
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
SKALICKY Michal





Založen: 22. 10. 2007
Příspěvky: 36
Bydliště: Praha

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Mas pravdu v tom, ze se mi to vzdy sekne u CR RZ, ale neni na to nejaky komplexni fix?
Příspěvek Zaslal: pá únor 05, 2010 16:17
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lukeš Filip





Založen: 27. 07. 2009
Příspěvky: 17

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

k tomu zfixu. soubor z.dll mam dany tam jak ma byt a jak je to v navodu, ale stejne nemam ve hre zatim zadna auta nova, pouze puvodni takze tam by problem byt nemel. ma nekdo poneti jak tento problem vyresit ? cokoliv diky
Příspěvek Zaslal: so únor 06, 2010 19:39
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lukeš Filip





Založen: 27. 07. 2009
Příspěvky: 17

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

copak si to precte 200lidi a nikdo nevi co s tim ? jeste me napadlo tady je par veci se kterymi by to mohlo souviset : mam grafickou kartu ATI radeon 9250, dalsi vec je, ze hraju na stredni detaily nebo rozliseni, nejsem si ted jistej , a u instalu jedne z CZ RZ je napsano ze je to na nejvyssi rozliseni, nevim , jestli to s tim nejak souvisi. Dalsi vec k tomu padani, stava se to pouze u CZ RZ , a to tak , ze kdyz se prihlasim do nejakeho zavodu ktery zacina ceskou RZ tak mi to normalne funguje, ale pokud turnaj nedojedu a vypadnu a pustim jiny turnaj kery zacina cz rz spadne to . PROSIM , napiste nekdo, cim by to mohlo byt, neda se takto vubec hrat . diky
Příspěvek Zaslal: út únor 09, 2010 9:57
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HOLUB Milan





Založen: 28. 01. 2007
Příspěvky: 371
Bydliště: Ostrava

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

já pokud vím že pojedu turnaj kde jsou české RZ tak hru nejdřív vypnu a zapnu a jede mi to v klidu a pokud vím že pojedu další turnaj kde budou opět české RZ tak to opět vypnu a zapnu jinak mi to padne jak píšeš.

bohužel to někomu dělá a někomu ne,ale ta chvilka která zabere ten "restart" hry tě nezabije Wink

_________________
Ford Fiesta S1600

http://www.kcm-rbr.cz/
Příspěvek Zaslal: út únor 09, 2010 16:22
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
BEN Milan





Založen: 18. 05. 2005
Příspěvky: 75
Bydliště: Vysočina

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

me se ceske trate a PTD nacitaji taky velmi douho, nacte to prvnich par policek pak se to na dlouho zastavi a pak pomalu rozjede nacitani. minimalne tak trikrat, ctyrikrat dele nez normalni trate.
nemyslim ze je to tratema ty jsou delane na rekneme "soucasne pocitace", je to kompem mam jeste jednojadro a agp kartu a xppro.
spis bych hledal timhle smerem, OS, RAM atd.

_________________
Image
...jezdim coby amater, setrim auto, turnaje dokoncuju a trate si nezkracuju... jen me to obcas spadne 89%
Image
Příspěvek Zaslal: út únor 09, 2010 16:33
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CERVENY Martin





Založen: 07. 11. 2007
Příspěvky: 125
Bydliště: Mělník - Czech Republik

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Tento problém mám taky. Na první našlápnutí turnaj spadne, napodruhé je vše OK.
Zkoušel jsem to konkrétně s různými úvodními CZ RZ a zjistil, že nejčastěji problém nastává, pokud je první Liptákov 2, u ostatních byl pád hry při načítíní téměř nulový.
Ani po přeinstalaci RZ se situace nezmění.
Takže toto info, pro někoho, kdo tomu rozumí.

_________________
Image
http://rally.team.sweb.cz/dance15/
Příspěvek Zaslal: út únor 09, 2010 17:05
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Lukeš Filip





Založen: 27. 07. 2009
Příspěvky: 17

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

jo , tak to vypada ze s tim fakt asi nic udelat nepujde no . tento problem se mi stava akorat u prvni RZ , kdyz se mi podari nacist prvni rz z turnaje pak vse slape . diky za odpovedi .
Příspěvek Zaslal: út únor 09, 2010 17:56
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MACHACEK Jiri





Založen: 23. 01. 2006
Příspěvky: 9

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

no me to dela i kdyz prvni rz je treba Francie.Smile taky mi to takhle pada, ale vyskoci mi tabulka s runtime c++ ..a to mam veskery nejnovejsi nainstalovany...taky si s tim nevim rady Sad
Příspěvek Zaslal: so únor 13, 2010 12:03
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BARTOS Zdenek





Založen: 23. 05. 2008
Příspěvky: 3

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

mně se stává že se mi načte prvni rz a a při načítani 2rz sem mně zobrazí spojení přerušeno a dám mně to nabidky ano ne a v obou připadech mně to z turnaje vyhodí to se mně stávalo cely den včera a dnes myslel sem že je to antivirem ,ale tet je vše ok ted si mohu akorat zajet jednu a to 1rz chtěl bych poradit co stím??co si mám znovu přeinstalovat ??když to tratěma není pouze se mi nehorazně seká šumperk ale to mně nic nezbyvá než to nejezdit

_________________
od te doby co mám volant momo G 20 sem zavislak na rbr
Příspěvek Zaslal: po červen 07, 2010 17:09
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme