Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

NGP Fyziky - instalace a použití
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 24, 25, 26  Další
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ADAM Tomas





Založen: 15. 02. 2010
Příspěvky: 274
Bydliště: moldava nad bodvou

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

už kolkokrát sa tu písalo ako nainštalovať NGP ! aby si rozjel NGP " FixUp vôbec nie je dôležité, a keď si FixUp nepoužíval doteraz, tak chýbať určite ti nebude ani teraz.....
jedine čo máš robiť je to že NGP plugin vložíš do hry " plugins "
potom zálohuješ svoj " phyzics.rbz " a odstrániš z hry !
potom NGP phyzics.rbz vložíš do hry a to je všetko ! potom vložíš autá, ale ak nie si dosť skúsení, tak radšej vlož také auto čo má aj cars.ini súbor a vyskúšaj či všetko funguje..... potom už môžeš experimentovať s autami ktoré cars.ini súbor nemajú, lebo ak vytvoríš cars.ini ručne môže sa stať že niečo nebude správne, a potom možno nezapneš ani hru.....

kto má podobné problémi, čítajte príspevky spätne, lebo nemá význam to isté napísat 10x.
Příspěvek Zaslal: st únor 04, 2015 18:40
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
KUCA Milan





Založen: 12. 03. 2012
Příspěvky: 17

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

díky Adame, že si mi to podal polopatě, ale myslím že nejsem zdaleka jediný, kdo se na to nachytal s tím Fix-upem a u mně osobně to byl zřejmě jediný ale zásadní problém - neúspěch při instalaci ( když tam nikde není psáno že tahle věc vůbec není potřeba ) 3. pokus už byl úspěšný, odjel sem 2 ostré RZ a musím hned kladně hodnotit : i taková RZ jako Puy du Lac se s touto fyzikou dá projet velmi pěkně, se starou to byl děs za každého počasí, takže : VELKÉ DÍKY VAŠKOVI ZA TENTO POČIN !!!!
Příspěvek Zaslal: st únor 04, 2015 19:36
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KUREK Miro





Založen: 28. 01. 2008
Příspěvky: 453

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to teda ako myslíte, že FIXUp nie je potrebný ? Tak si prečítajte readme v v zložke Plugins\FIXUP\ReadMe.FixUp.txt .
Příspěvek Zaslal: st únor 04, 2015 20:24
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
ADAM Tomas





Založen: 15. 02. 2010
Příspěvky: 274
Bydliště: moldava nad bodvou

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

ja tiež fixUp používam už dlhšiu dobu, ale len kvôli výhodám..... no v hre ktorú som už dávno nehral som fixUp nemal, a keď hru som preinštaloval na NGP som zabudol na fixUp a vše fungovalo aj bez..... teraz už som nahodil aj fixUp a taky mi ide bez problémov aj online.....
Příspěvek Zaslal: st únor 04, 2015 20:37
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
KANDLER Jan





Založen: 24. 06. 2008
Příspěvky: 197
Bydliště: Lipník nad Bečvou

Příspěvek Předmět: Re: NGP Odpovědět s citátem

KUREK Miro napsal:
Marek Soucha napsal:
KANDLER Jan napsal:
Ahoj celkem casto se mi stava pri nacitani rz,ze mi to spadne.Tak napriklad dam si rz cote de arbroz a pri nacitani padne,vejdu do hry po druhe dam tu samou rztu a spadne to zas.Az treba na treti pokus se to chytne a rzta se nacte a vse je ok.Kdyz jsem zkusil vratit fyziku na klasickou oroginalni podle postupu vyse tak nemam zadny problem a vse funguje dobre.Není to pravidlem ale u ngp mi to sem tam spadne at jsou to rzty snehove ,asfaltove nebo sotka.Nevite nekdo co bych mohl popripade vyzkouset a odstranit tento problem.Diky za radu.



Ahoj, mam uplne stejny problem, pri nacitani se rz nacte zcerna obrazovka a cela hra spadne. Neni to pravidelne, ale je to pomerne casto.

Nevi nekdo co s tim? Diky


FIxUp.ini mám nastavené takto :

[Settings]
fullscreenWindow=1
fixAspectRatio=1
fixVSync=1
vSyncActive=1
headGasketDurability=1
centerMenu=0
fixMaterialMaps=0
processor=0
adaptiveFFB=1
ffbBufferCycles=1


Díky za radu zkusil jsem to jenom zatím na pěti rztách a ani jednou to zatím nespadlo a vypadá to že je vse vpohode.
Mel jsem zmenenou hodnotu v headGasketDurability bylo tam 10 a zmenil jsem to na tech 1.
Kazdopadne jsem si vsiml ze mi tam chybi jeden radek a to tenhle a chci se zeptat jestli ho tam mam dopsat ,a nebo jestli to nema na nic vliv: tento mi tam chibi: fixMaterialMaps=0

_________________
Image
Příspěvek Zaslal: st únor 04, 2015 21:07
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KUREK Miro





Založen: 28. 01. 2008
Příspěvky: 453

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Pre NGP fyziky už nie je potrebný. Používal sa pre orig. fyziky, ale ja som to mal vypnuté. Preto ten zápis fixMaterialMaps=0.
Příspěvek Zaslal: st únor 04, 2015 23:08
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Marek Soucha





Založen: 01. 12. 2010
Příspěvky: 5

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim,
Tak jsem zkousel prepsat hodnoty ve Fixup.ini, jak radil Miro Kurek a i jsem zkousel smazat i prepsat Fixup.dll, bohuzel ani jedno nepomohlo. Celou hru jsem preinstaloval a zkousel jsem to bez fixup. Bohuzel je to porad stejny. Nacte se rz obraz zcerna a cela hra padne. Predtim jsem nemel nikdy takovy problem. Muzete poradit prosim? Diky
Příspěvek Zaslal: čt únor 05, 2015 1:28
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ADAM Tomas





Založen: 15. 02. 2010
Příspěvky: 274
Bydliště: moldava nad bodvou

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

u starých fyzikach to nespadlo? a s akými autami to padá? nemáš bordel v cars.ini?
Příspěvek Zaslal: čt únor 05, 2015 1:52
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Marek Soucha





Založen: 01. 12. 2010
Příspěvky: 5

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, u starych to nepadalo, a nepada to vzdycky.( ale tak ze 70 procent to spadne). Nevim, nemyslim si ze mam bordel v cars.ini
Příspěvek Zaslal: čt únor 05, 2015 2:03
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KUREK Miro





Založen: 28. 01. 2008
Příspěvky: 453

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Marek Soucha napsal:
Ne, u starych to nepadalo, a nepada to vzdycky.( ale tak ze 70 procent to spadne). Nevim, nemyslim si ze mam bordel v cars.ini


Práve pre NGP plugin je potrebný aj FIXUp plugin. To že to padá s novými fyzikami je len problém physic.rbz s umiestením príslušnej fyziky auta a tiež cars.ini ( tedfa správnym zápisom auta...stačí jedna medzera navyše a je problém). Bacha aj na textúry, niekdy môžu mať nové skiny iný názov a potom hra spadne.
Pozri si či sú fyziky a zápis v cars. ini na rovnakom slote.
Příspěvek Zaslal: čt únor 05, 2015 12:21
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
KORAL Vaclav





Založen: 17. 09. 2005
Příspěvky: 1202
Bydliště: Prague

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Nemci si udelali docela hezkou utilitku na instalovani ruznych veci do RBR, vcetne aut - jmenuje se VDRMInstaller. Ja tim instaloval auta, kdyz jsem potreboval pocitat checksumy vsech NGP aut - bez tehle utilitky bych to delal tyden Smile Zvladne to nainstalovat model i fyziku.

Exclamation Exclamation Exclamation Upozornuju: Pouzijte na vlastni riziko Exclamation Exclamation Exclamation

Ve strucnosti:

    Stahnete si model a fyziku jako obvykle ze sekce Download / NGP
    Spustte VDRMInstaller
    Prejdete na druhou zalozku (Car)
    V prvnim policku zvolite cestu na misto, kde jste stahli MODEL auta
    V druhem policku zvolite cestu na misto, kde jste stahli FYZIKU auta
    Ve tretim policku zvolite cestu na misto, kde mate nainstalovane RBR
    V policku "Type of installation" zvolte "Installation model - source packed"
    V policku "Selection of car slot" zvolte pozici, na kterou chcete auto nainstalovat. Mate k dispozici 8 slotu jako obvykle.
    Checkbox "Keep camera setting" nechte NEZATRZENY
    Zmacknete OK
    Pokud na vas vyskoci okynko "Be patient!", zmacknete jeste jednou OK a budte trpelivi Wink
    A to je vse, pratele...


No dobre, pridam jeste screenshot:

Image

Edit: Pridan primy link, registrace neni treba


Naposledy upravil KORAL Vaclav dne čt únor 05, 2015 21:54, celkově upraveno 1 krát

_________________
Vašek Korál
Montek MotorSport

Image
Příspěvek Zaslal: čt únor 05, 2015 13:09
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KUREK Miro





Založen: 28. 01. 2008
Příspěvky: 453

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Keď uvolnili fyziky a NGP plugin, tak môžu aj tú utilitku Wink
Příspěvek Zaslal: čt únor 05, 2015 17:47
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
KORAL Vaclav





Založen: 17. 09. 2005
Příspěvky: 1202
Bydliště: Prague

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Opakuju - je volna, akorat se musite registrovat na forum abyste mohli odtamtud stahovat soubory. Tot vse. Ja se zkusim zeptat, jestli to muzu vystavit z naseho webu.

_________________
Vašek Korál
Montek MotorSport

Image
Příspěvek Zaslal: čt únor 05, 2015 18:05
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
GVRC-Lamda





Založen: 19. 08. 2008
Příspěvky: 49

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

I ask the author, i belive he will give his permission
Příspěvek Zaslal: čt únor 05, 2015 19:18
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Marek Soucha





Založen: 01. 12. 2010
Příspěvky: 5

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

KUREK Miro napsal:
Marek Soucha napsal:
Ne, u starych to nepadalo, a nepada to vzdycky.( ale tak ze 70 procent to spadne). Nevim, nemyslim si ze mam bordel v cars.ini


Práve pre NGP plugin je potrebný aj FIXUp plugin. To že to padá s novými fyzikami je len problém physic.rbz s umiestením príslušnej fyziky auta a tiež cars.ini ( tedfa správnym zápisom auta...stačí jedna medzera navyše a je problém). Bacha aj na textúry, niekdy môžu mať nové skiny iný názov a potom hra spadne.
Pozri si či sú fyziky a zápis v cars. ini na rovnakom slote.


Tak bohuzel to mam vsechno v poradku, nevim at zkousim cokoliv tak to porad pada, myslim si ze bude problem v tom fix up, mam nastavene to co jste tu daval uz drive, ale kdyz se kouknu ve hre na fixup, tak tam mam:
vsechno applied krome full screen not applicable a head gasket disabled, nevim mozna to tak ma byt, ale je to jediny co me napada. Uz pomalu prestavam verit, ze by mi to mohlo jit normalne.Diky za odpoved.
Příspěvek Zaslal: čt únor 05, 2015 19:53
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 24, 25, 26  Další
Strana 6 z 26

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme