Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

NGP Fyziky - instalace a použití
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ANGELOVIC Jakub





Založen: 15. 08. 2009
Příspěvky: 35

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, jdu si pro radu. Po pár letech jsem zase komplet zprovoznil RBR. Tedy čistá instalačka + věci potřebné k online + auta, tratě, zvuky.
Vše funguje až na jednu věc: Provedu-li změnu v setupu auta např. na šotolině, tento set se pak přenáší i skrz jiná auta dál, takže se klidně stane, že na asfaltu pak sice stojím na startu rz s asfaltovýma pneu, ale setupem šotolinovým z poslední jízdy, kdy jsem hrabal do setupu...
Děje se to v shakedownu, v onlinu zatím nevyzkoušeno.
Nevíte co s tím?

_________________
"Když se ti zdá, že máš všechno pod kontrolou, jedeš prostě moc pomalu"
Příspěvek Zaslal: út prosinec 18, 2018 19:58
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KORAL Vaclav





Založen: 17. 09. 2005
Příspěvky: 1247
Bydliště: Prague

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, tohle se mi nějak nezdá. Pokud jedeš na default setup, tak ten se bere přímo z fyziky auta a přepsat se nedá - nepustilo by tě to do turnaje. Pokud si ale uložíš setup do souboru a pak ho použiješ v pluginu, tak tam se auto nekontroluje, jen pozice auta (0-7). Tam se ti může stát, že se setupy pomíchají.

_________________
Vašek Korál
Montek MotorSport

Image
Příspěvek Zaslal: st prosinec 19, 2018 6:39
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ANGELOVIC Jakub





Založen: 15. 08. 2009
Příspěvky: 35

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Rozumím, ale nechápu, proč se mi to míchá i v shaku. Vemu auto A, upravím setup, pokračuji bez uložení a jdu na trať. Pak dám trať s jiným povrchem, vemu auto B a když jdu do setupu, jsou tam hodnoty z auta A z předešlé jízdy... nezkoušel jsem se v tom víc rýpat, takže pomůže jen vypnutí zapnutí hry.
Pokud na setup nesáhnu, vše funguje ok a je vždy načtené auto se svým default setupem.

_________________
"Když se ti zdá, že máš všechno pod kontrolou, jedeš prostě moc pomalu"
Příspěvek Zaslal: st prosinec 19, 2018 12:35
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ZETAK Dennis





Založen: 18. 05. 2008
Příspěvky: 664
Bydliště: Rožňava

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Áno Kubo, presne toto sa deje aj u mňa a určite aj u ostatných. Neviem prečo sa to deje ale je to tak. Ak chceš zmeniť setup alebo ísť na default, musíš vypnúť hru a znova zapnúť.
Příspěvek Zaslal: st prosinec 19, 2018 12:43
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ANGELOVIC Jakub





Založen: 15. 08. 2009
Příspěvky: 35

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

aha, takže možná problém NGP fyzik?
Napadlo mě ještě u každého auta uložit default setup na asf/šoto/sníh a zkusit, jestli to půjde aspoň tak, že zvolím jiné auto a dám načíst jeho default z uložené pozice..


edit: tak jsem to zatím "vyřešil" takto: https://imgup.cz/image/L2cs
Zkopíroval jsem z physics.rbz/auto/setups ty tři soubory u každého auta a připsal k nim patřičné "sloty" a tyto setupy pak vložil do složky SavedGames.

Takže nyní jen před každou jízdou načtu u auta patřičný setup.

_________________
"Když se ti zdá, že máš všechno pod kontrolou, jedeš prostě moc pomalu"
Příspěvek Zaslal: st prosinec 19, 2018 12:56
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
VANICEK Milos





Založen: 03. 04. 2009
Příspěvky: 49
Bydliště: Poděbrady

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec, mám takový problém, teď se mi začalo dít, že když si nainstaluju auto obvyklým způsobem, tak mi nejde v online turnajích, jen v shakedownu. Nevíte někdo, co s tím?
Příspěvek Zaslal: st únor 06, 2019 18:39
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MATEJKA Honza





Založen: 02. 11. 2014
Příspěvky: 8
Bydliště: Příbram

Příspěvek Předmět: fyzika Odpovědět s citátem

ahoj,na rbr plus se objevil návod na instalaci ngp fyziky 6.0. Kdy nás to čeká tady na pluginu? Bude zase nějaké dočasné prolnutí obou fyzik?
Příspěvek Zaslal: po srpen 19, 2019 22:33
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HOFFMANN Jakub





Založen: 19. 04. 2008
Příspěvky: 288
Bydliště: Benešov nad Ploučnicí

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Prolnuti fyzik bohužel ne , ngp6 nebude a nejde aby fungovala na pluginu jak ngp5 tak ngp6 , tak ze až se nasadí ngp6 tak ngp5 už tu nebude vůbec , kdy se nasadí ? Až budou všechny auta Smile což ještě nejsou i když prý plán má do konce srpna nebo průběhu září to chce mít hotové

_________________
Image
Příspěvek Zaslal: út srpen 20, 2019 1:20
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
KORAL Vaclav





Založen: 17. 09. 2005
Příspěvky: 1247
Bydliště: Prague

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

HOFFMANN Jakub napsal:
Prolnuti fyzik bohužel ne , ngp6 nebude a nejde aby fungovala na pluginu jak ngp5 tak ngp6 , tak ze až se nasadí ngp6 tak ngp5 už tu nebude vůbec , kdy se nasadí ? Až budou všechny auta Smile což ještě nejsou i když prý plán má do konce srpna nebo průběhu září to chce mít hotové

Děkuju náčelníku za odpověď , líp bych to nenapsal Smile Jen dodám, že až budou oficiálně venku NGP6 auta, tak budu muset dát dohromady všechny modely a fyziky a přepočítat kontrolu a připravit změnové scripty do DB - obvyklé tempo je 1 auto za 10 minut, když na to mám čas. Což zrovna teď neplatí, finišuju rekonstrukcoi bytu tak, abychom se mohli před začátkem školního roku nasěhovat zpátky, takže jsem letos musel vynechat i Barumku Shocked

No, prostě, až to bude tak to bude.
Příspěvek Zaslal: út srpen 20, 2019 7:51
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KORAL Vaclav





Založen: 17. 09. 2005
Příspěvky: 1247
Bydliště: Prague

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Hola,

tak koukám, že NGP6 je oficiálně venku, zatím teda s limitouvanou sadou aut.
Co jsem psal nahoře pořád platí - na pluginu to bude až časem. A vzhledem k tomu, že budu muset zakázat všechna auta co zatím nejsou podporované, tak asi ještě chvíli počkám. Navíc se musím domluvit s pořadateli pohárů, abych se jim netrefil doprostřed soutěže.

Pokud vás zajímá, jaká auta jsou zatím udělané, mrkněte na stránky autorů, anebo tady je list:

Audi quattro Grp4
Citroen C2 R2 Max
Citroen C3 WRC 2017
Citroen C4 WRC 2008
Citroen DS3 R1
Citroen DS3 R3-MAX
Citroen DS3 WRC
Citroen Xsara WRC 2006
Fiat 124 Abarth Rally RGT (b)
Fiat 126 Grp2
Ford Fiesta R2
Ford Fiesta R5
Ford Fiesta RS WRC 2014
Ford Fiesta WRC 2019
Honda Civic Type R(FN2) R3
Hyundai i20 Coupe WRC 2017
Hyundai i20 R5
Mitsubishi Lancer Evo IX N4
Opel ADAM R2
Opel Ascona 400 Grp4
Peugeot 208 R2
Porsche 911 SC RS GrpB
Renault Clio 16S Williams GrpA
Renault Clio III R3
Renault Clio IV R3T
Renault Twingo R1
Renault Twingo R2 Evo
Skoda Fabia R5 (b)
Subaru Impreza GC8 555 GrpA
Subaru Impreza N15 R4
Toyota Yaris WRC 2018
Trabant P 800 RS GrpA
VW Polo R WRC 2016

Až budu vědět, kdy to nasadím, dám vědět dostatečně dopředu. Zatím můžete testovat v shakedownu.

_________________
Vašek Korál
Montek MotorSport

Image
Příspěvek Zaslal: čt září 05, 2019 9:44
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28
Strana 28 z 28

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme