Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Nefungují pedály

 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bodajs





Založen: 01. 01. 2020
Příspěvky: 2

Příspěvek Předmět: Nefungují pedály Odpovědět s citátem

Dobrý den,

mám problém s pedály, když si vše nastavím jak mám, tak mi při spuštění závodu fungují přesně naopak, tudíž když sešlápnu pedál brzdy tak přidám a naopak. Moc prosím o pomoc. S přáním krásného zbytku večera
Bodajs Smile
Příspěvek Zaslal: st leden 01, 2020 0:14
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bodajs





Založen: 01. 01. 2020
Příspěvky: 2

Příspěvek Předmět: Re: Nefungují pedály Odpovědět s citátem

Jen chci dodat, že Vlastím thrustmaster Ferrari 458 Italia
Příspěvek Zaslal: st leden 01, 2020 12:41
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Tom Ovcacek





Založen: 27. 01. 2020
Příspěvky: 4

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

mozna to je blbost ale nestacilo by ty edali reklamovat ???
Příspěvek Zaslal: st leden 29, 2020 15:49
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HASA Rostislav





Založen: 17. 01. 2009
Příspěvky: 12
Bydliště: Valmez

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

možná zkus změnit nastavení osy x y.myslím,že tak nějak to tam je
Příspěvek Zaslal: ne únor 16, 2020 20:38
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PIELESZ Radomir





Založen: 11. 02. 2020
Příspěvky: 4

Příspěvek Předmět: Re: Nefungují pedály Odpovědět s citátem

Bodajs napsal:
Dobrý den,

mám problém s pedály, když si vše nastavím jak mám, tak mi při spuštění závodu fungují přesně naopak, tudíž když sešlápnu pedál brzdy tak přidám a naopak. Moc prosím o pomoc. S přáním krásného zbytku večera
Bodajs Smile

Čau ve složce se hrou otevři soubor input a přepiš podle tohodle:
[Settings]
InvertSteeringAxis = false
InvertThrottleAxis = true
InvertBrakeAxis = true
InvertCombinedAxis = false
InvertHandbrakeAxis = false
InvertClutchAxis = false
Příspěvek Zaslal: po únor 17, 2020 15:25
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
quattrofil





Založen: 25. 04. 2020
Příspěvky: 1

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Dobry vecer . chcem sa opýtať ohladom nastavenia volantu ,resp. pedálov. Keď nastavím pedale ako y os tak v kľude ukazuje aj plyn aj brzdu ako na 50% stlacené ,ked pridám plyn oba vybehnú na 100% a ked stačím brzdu, oba klesnú na 0%.. Mám volant Trust gxt 288 a win 8. Nieson nejak it specialista len bežný užívatel, tak sa ospravesDlňujem .
Příspěvek Zaslal: so duben 25, 2020 23:41
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
VALA Stanislav





Založen: 07. 02. 2006
Příspěvky: 52
Bydliště: Vysočina-Hrotovice

Příspěvek Předmět: Ferrari thrustmaster Odpovědět s citátem

Ahoj. Mám s tím volantem taky problémy. Z ničeho nic mi v polovině turnaje na začátku RZ přestaly fungovat pedály a volant. Jdou jen všechny tlačítka. Po odinstalaci ovladače i volantu, restartu PC a znovu instalování originál ovladače ze suportu nepomohlo nic. Při najetí do nastavení volantu, mi ukazuje oba pedály na polovinu, ale zase reagují jen tlačítka!
Volant je cca 5 měsíců starý. Reklamace?
Děkuji
Standa
Příspěvek Zaslal: ne listopad 22, 2020 19:47
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DOLEZAL Jakub





Založen: 02. 09. 2015
Příspěvky: 55

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, máš v nastavení u pedálů nastaveno "Separate"? Každopádně by se volant neměl odpojit v půlce turnaje, tam může být něco špatně.
Příspěvek Zaslal: ne listopad 22, 2020 20:19
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
VALA Stanislav





Založen: 07. 02. 2006
Příspěvky: 52
Bydliště: Vysočina-Hrotovice

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

DOLEZAL Jakub napsal:
Ahoj, máš v nastavení u pedálů nastaveno "Separate"? Každopádně by se volant neměl odpojit v půlce turnaje, tam může být něco špatně.


Ahoj. Nevím, kde bych je nastavil? Nejde ani volant a pedály, tlačítak normálně jedou. Jsem už z toho magor
Příspěvek Zaslal: ne listopad 22, 2020 21:08
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DOLEZAL Jakub





Založen: 02. 09. 2015
Příspěvky: 55

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Tady je částečně návod jak na to https://forum.truckersmp.com/index.php?/topic/82041-nastaven%C3%AD-volantu-thrustmaster-t150-cz/ je to pro t150, ale to by nemělo vadit. Na tu první obrazovku se dostaneš tak, že najdeš ve Windows startu položku Thrustmaster FFB racing wheel a tam pak dáš Control Panel (nebo prostě vyhledej Control Panel). Dej věděť, kdyby nebylo něco jasný.
Příspěvek Zaslal: ne listopad 22, 2020 23:54
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  



Czech translation by Azu
 
  Based on CanverRed theme