Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SENK Michal
|
Předmět: Team Rally 2011 |
|
|
Blíží se nám rozjezd dalšího ročníku Team Rally. Brzy zveřejníme první informace a snad i rozjedeme možnost registrace. První podnik Team Rally 2011 bude startovat stejně jako v loňské sezóně poslední srpnovou neděli.
|
Naposledy upravil SENK Michal dne st červenec 20, 2011 15:26, celkově upraveno 1 krát
|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 10:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RUMAN Tomas
|
Předmět: licence |
|
|
Bude se letos taky platit za licence a kolik? |
|
|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 16:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Stanislav
Založen: 01. 04. 2008 Příspěvky: 77 Bydliště: Doloplazy okr.Prostejov(momentalne UK)
|
Předmět: tr |
|
|
super,uz se tesim,bohuzel zase jako loni prvni podnik nestihnu,BARUM RALLY!!!! |
|
|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 21:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
Předmět: |
|
|
Loni bylo mnoho negativních ohlasů ohledně data startu prvního podniku a koukám, že pořadatelům je to stejně šumák ... Ten první termín je prostě na houby, slušně řečeno |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: so červenec 16, 2011 10:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Stanislav
Založen: 01. 04. 2008 Příspěvky: 77 Bydliště: Doloplazy okr.Prostejov(momentalne UK)
|
Předmět: tr |
|
|
presne tak,proto si nestezuji a neresim to,jen jsem si nad tim tak povzdechl |
|
|
Zaslal: so červenec 16, 2011 13:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Věřím, že kdyby jsi chtěl, určitě by se našel někdo, kdo by Tě to u sebe nechal odjet. Vím že to není ideální, ale lepší jak nic.
Nepamatuji si, že by bylo loni nějak moc negativních ohlasů na start prvního podniku, ale když chci, aby TR skončila podobně jako v minulé sezóně (kvůli termínu vyhlášení) jinak to ani nejde. Vycházím od vánočních svátků a pak je to v pravidelné periodě. (1. založení závodu, 2. závod, 3. kontroly a uzavření výsledků - vždy po týdnech)
Trochu jsem pročistil zbytečné příspěvky. Držme se spíš sdělování faktů, ať se vlákno nestane nepřehledným. Díky |
|
Zaslal: so červenec 16, 2011 20:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
Mám technický dotaz: zjistil jsem, že existuje možnost si ve hře vypnout Marshally. Chtěl jsem se zeptat, jakým způsobem se na to dívají pořadatelé TR. Osobně to beru jako porušení pravidel, ale vzhledem k tomu, že to je zrejmně nekontrolovatelné, by možná bylo lepší to "zlegalizovat" (teda, jestli už to není). A je to vůbec v TR zakázáno, si vypnout ty pořadatele?
Díky za odpověď, J.F.
EDIT: díky Michalovi za rychlou odpověď |
Naposledy upravil FRISTENSKY Jiri dne po červenec 18, 2011 20:36, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: po červenec 18, 2011 20:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KALA Ludvik
|
|
|
Taky jezdim s komisařema a někde je to opravdu voprus. Třeba jednu konkrétně: Fraizer Wells, těsně po druhym mezičasu, tam bych potřeboval k levýmu kraji aby mě to nevyneslo do stromů a neztratil rychlost a buď tam zelenovesťák je a jsem v loji, protože jsem levýma kolama za krajnicí a komisař se teprve rozhoduje že uskočí, ale nestíhá..., nebo ho čekám, on tam nakonec není a výsledek je tak jako tak ztráta...
Takovej tratí je v RBR 12 do tuctu a v TR o 24 RZ to můžou být i mnohasekundové ztráty.... |
|
|
Zaslal: po červenec 18, 2011 21:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHWARZ Martin
|
|
|
Tady si můžete stáhnout ořezané scripty. Je tam i origo soubor. Zdůrazňuji, že to není moje práce. Tak je to na každém, kdo jak pojede. Občas jsou pořadatelé na idiotskejch místech a tvůrci RBR s rychlostí jezdců evidentně nepočítali.
http://www.ulozto.cz/9720749/scripty-zip
Poznat je to občas v rpl, že auto může projet pořadatelem, pokud tam máte origo scripty, ale je to málokdy a někdy se zas projede skrz ně i s origo scripty a nic se nestane, protože kolize je až na konci animace a měla by tedy být mimo cestu (někdy ale není).
Dávám to sem proto, aby měli všichni stejné možnosti. |
|
_________________ http://mato22rbr.svet-stranek.cz
Nové stránky Asfalt cupu:
https://rbr-asfalt-cup.webnode.cz/ |
Zaslal: po červenec 18, 2011 23:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Prosím manažery předních týmů z výsledkové listiny TR 2010 aby mi v nejbližším možném termínu pomocí mailu nebo PM potvrdili svůj zájem o pořádání podniku Team Rally 2011.
Brzy vyvěsím tabulku s rozpisem podniků (povrchů) a budeme postupně vybírat podniky dle pořadí v minulé sezóně, stejně jak to fungovalo v minulích sezónách. Díky za rychlou reakci.
Do úvodního příspěvku jsem přidal návrh kalendáře. Z pořádajících týmů mě chybí už jen potvrzení od CRF RBR. Prvních pět podniků už je rozděleno. Zatím to kopíruje loňskou sezónu. Další výběr podniku je na Anvelu a potom KCM. |
|
Zaslal: út červenec 19, 2011 13:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETERA Jirka jun
|
|
|
k REGISTRACI
Když jsem uploadoval fotku, která má rozměry asi nějak 430x480 a splňuje limit dané velikosti, tak je to správně? Protože u teho řádku bylo napsáno, že pokud splňuje limit velikost (do 250 kb) tak bude automaticky zmenšena
Díky za odpověď |
|
Tr 2011 - 3.misto N4 |
Zaslal: pá červenec 22, 2011 21:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PISTULKA David
|
|
|
Pro Jirku Peteru i všechny ostatní:
co se týče fotografií, cituji pravidla:
citace: |
...a přiložit fotografii dle přiloženého vzoru s dodržením popsaných pravidel k průkazové fotografii. Není nutné posílat profesionální foto, alespoň amatérské foto v co nejlepší kvalitě a přesném rozlišení 300x385 bodů. |
koukal jsem na těch několik pár registrací za dnešek a opět někteří nezklamali...prosíme tedy PŘESNÉ rozlišení...díky[/quote] |
|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 21:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETERA Jirka jun
|
|
|
mozu tedy poslat fotku v pozadovanem rozliseni na mail TR A do predmetu zadat treba oprava? |
|
Tr 2011 - 3.misto N4 |
Zaslal: pá červenec 22, 2011 22:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|