Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FRIC Miroslav
|
Předmět: |
|
|
Hehe, kluci to nemyslíte vážně, že mne ještě nikdo další krom Martina nepředjel (ale ten mě taky nepředjel, protože jel přede mnou ), že ne? S tim by se mělo něco dělat, přecijen jedu na čudlíkách a už proto si to nezasloužim
Jink bych soutěže nezkracoval  |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: so leden 27, 2007 17:07 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ADOLT Lukas

Založen: 01. 06. 2006 Příspěvky: 269 Bydliště: Frýdek-Místek
|
|
|
Mám dotaz ohledně Rally du Valais-je to klasické Finsko akorát je tam začleněné Cote D'Arbroz a Joux Verte I,II.Když jsem se o tom bavil s Romanem tak říkal že by to byla klasická Francie,ale já si myslím,že by bylo lepší,vzhledem k tomu že je to vlastně sněhová rally,odjet Francii na mod Snow France.Ovšem jen za předpokladu že nebude nějak haprovat s finskýma traťema.Napište svůj názor |
|
|
Zaslal: ne leden 28, 2007 14:21 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
UTRATA Lukas

|
|
|
Kdyby bylo na mě, já tenhe snow france mod moc nemusim, klidně bych dal prostě obutí s hřebama na asfalt, vyjde to nastejno si myslim, jen nejsou změněné textury mno. |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: ne leden 28, 2007 14:30 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DEJMEK Vaclav

|
|
|
Já jsem taky pro aby se nepoužíval Snow France, obecně s ním bejvaj problémy. Proti snow modu nic nemam, ale snow france mod bych tam nedával. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: ne leden 28, 2007 14:37 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
Lukas: tak to nesouhlasim, France snow s hrebikama je o hodne ovladatelnejsi a zabavnejsi nez asfalt s hrebikama. Na tom se napr. neda vubec brzdit - treba takove Cote II je na zabiti... Me France snowmod bavi, ale bojim se, ze to se zbytkem trati bude delat neplechu. Ale nevim...
Teda nejvetsi minus toho France snow modu je ale dostat ho do v pluginu provozuschopneho stavu (bohuzel se da v pluginu rozbehnout, i kdyz fyzika je spatne a pak se to neda ridit vubec) a pak ho taky jeste dostat pryc z kompu. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne leden 28, 2007 14:37 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DEJMEK Vaclav

|
|
|
JJ, však to říkam, jako dostat ho z kompu je v pohodě (jak pro koho, ale stačí se zeptat), ale ostatní věci stojí za houby, samozřejmně jet hřebíky na asfaltu neni moc dobrý, ale tak dalo by se jet třeba na mokru a novej povrch, to taky klouže a neni s tím žádnej problém |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: ne leden 28, 2007 14:51 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PETEREK Petr
|
|
|
Tak koukam že jsem prošvih představení. Jsem viděl že je to až do 31.1 tak jsem si řikal že mam čas protože jsem byl celej tejden v práci a že to odjedu dneska a nic. tak hold příště no. |
|
|
Zaslal: ne leden 28, 2007 15:27 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
Heh, tak jsem se sejmul sam Asi uz je to u me nejake pravidlo, ze druhe etapy totalne po**ru, v Karlovych Varech by mohli vypravet  |
|
Zaslal: ne leden 28, 2007 23:16 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SENK Michal

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
BITTNER Martin

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
NOVOTNY Milos

|
Předmět: Spojení vypršelo, Zkusit znovu |
|
|
Po 6. RZ se mi objevila hláška "Spojeni vypršelo" (Zkusit znovu)...(stejný problém u 5.RZ, tam to napravil restart turnaje !) Už 2x mě to spadlo podobným způsobem. Máte někdo podobné problémy ? U ostatních turnajů se mi to ještě nestalo. Jezdím večer mezi 21.-22.hod. tak by to mohlo být vytížeností serveru. Ale pokud jsem v tom jen já, tak je to divný... Asi představení nedokončím...snad se mi to nestane při závodech samotných...Více štěstí...Mio  |
|
_________________ MIO
NOVOTNY Milos
Rallye A - Team Lanov
ŠKODA Fabia WRC 2006 |
Zaslal: út leden 30, 2007 7:25 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
Vetsinou je tohle chyba serveru, vypadek. Ale muze to byt i problem Tveho pripojeni... |
|
Zaslal: út leden 30, 2007 12:22 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hrouda

|
|
|
Chvilku jsem na horach a tady se to tak zvrhne OK seznamovaci podnik jsem prosvihnul, ale uz jsem tu, abych se pekne rekreacne povozil, bez zbytecnych riskantnich manevru. Precejen se starsimi lidmi uz byva hovno zabava.
Jinak, reknu Vam, cesta z rakouska pres jizni cechy ve snehove kalamite byla zazivna. Nastesti se tam nikdo zbytecne nemotal a mohl jsem si vetsinou uzivat na prazdne silnici. To byla rally  |
|
|
Zaslal: st leden 31, 2007 10:56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUDLA Maros

|
|
|
No ako tak pozeram na ten zoznam prihlasenych... Mrnustik... Nemec... Rydl... Bruder... sa mi zda ze to uz ani nemusim startovat  |
|
Zaslal: st leden 31, 2007 16:45 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BITTNER Martin

|
Předmět: Re: Spojení vypršelo, Zkusit znovu |
|
|
NOVOTNY Milos napsal: |
Po 6. RZ se mi objevila hláška "Spojeni vypršelo" (Zkusit znovu)...(stejný problém u 5.RZ, tam to napravil restart turnaje !) Už 2x mě to spadlo podobným způsobem. Máte někdo podobné problémy? |
jj, musel jsem ze stejného důvodu žádat o reset na Euru. A dvakrát.
Mám dotaz na tvůrce turnaje: Jsem zaregistrovaný do turnaje s Lancerem EVO 9 sk. N a Mirek Fric s Octavií WRC Evo II - oba Montek Motorsport. Nějakou dobu nebude moct jezdit, tak mě napadlo, že bych mu byl náhradníkem. Jak by se počítaly případné body, pokud bych dejme tomu nějaké získal (nesmějte se ) a po Mirkově návratu zase naskočil do Lancera? Jde o to, že bych je získal v jeho autě a v jiné skupině, než ve které bych potom pokračoval. A co by se stalo, kdyby tým nesehnal náhradníka? Bude jezdec diskvalifikován nebo to bude jako by nedojel na bodech. |
|
Zaslal: so únor 03, 2007 0:49 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|