| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BITTNER Jan

|
Předmět: |
|
|
to Jarin : pěkně sepsané ,nedá se než souhlasit.
A co na to hlavní organizátor ??
A rád bych se zeptal jak by měl vypadat sponzor ?
Existují nějaká kritéria a zároveň nabídky ? |
|
Zaslal: út únor 20, 2007 18:45 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JANKU Roman

|
|
|
Já bych uživatele nerozděloval na skupiny, nevidím včem by to mělo pomoct, a podle mě to bude akorát zbytečně složité.
Platit za vytvoření týmu my taky nepřipadá zrovna dobré řešení, Většinu těch malých týmů kde jsou 1-3 členové vlasní 15ti letí kluci né že bych to schvaloval ale sem tam se některý ztěchto týmů chytne,
Spíš bych omezil max. počet členů tak na 15
Rozdělovat rekordy nato jestli se zajeli v tréninku nebo poháru je podle mě taky zbytečné ale možná že by nebylo na škodu zakázat restarty. Když já např. něco testuju tak kvůli tomu taky hned nezakládám nový turnaj. |
|
_________________ http://kizzcup.kvalitne.cz/
http://kizz-me.wz.cz/RVT.html |
Zaslal: út únor 20, 2007 19:04 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
SKALA Jan

Založen: 07. 05. 2005 Příspěvky: 491 Bydliště: rue Latécoère 68 - 78143 Vélizy, Paris
|
|
|
| Celkem s jardou souhlasim. Jen bych trochu jinak usporadal turnaje. Ty obtiznosti bych dal do nejpocetnejsi skupiny (ty verejny turnaje), pak by to bylo prehledny dokonale. |
|
|
Zaslal: út únor 20, 2007 19:16 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
VITA Tomas

|
|
|
Rozhodně to Jarda napsal pěkně, mně se to líbí... a moc! A jak psal Roman Janku tak dle mého názoru by rozdělení uživatelů na skupiny hodně pomohlo, a platit za vytvoření týmu by taky nebylo odvěci, kdyby to byla malá částka tak si myslím že i ti 15-letí kluci by se na svuj team složili, mně je "skoro" 16 a já bych tady platil za všechno, a to moc bohatý nejsem.... |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team manager, driver |
Zaslal: út únor 20, 2007 19:52 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
HERCKA Miro
|
|
|
| Admin, prosim Ta bolo by mozne opät spustit rbr online a pritom samozrejme vyriesit tento problem? Ked sa tu bude kecat a server nebude funkcny, ludi to prestane bavit. |
|
|
Zaslal: út únor 20, 2007 20:05 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BICA Martin

Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
| Mě už to nebaví teď. Hrál jsem sezonu se ziskem 60ti bodů, to je fakt o ničem. Smazal bych všechny uzavřený turnaje, aby se databáze zmenšila a pustil bych to. Pak bych řešil dál nastalý problém. |
|
Zaslal: út únor 20, 2007 20:19 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
HONZALEK Vratislav

Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
co se tyce zakladani turnaju,tak bych nechal at si kazdy zaklada jak chce.Omezil bych pouze treba pocet arkad a lehkych turnaju,treba ze jich muze byt vytvoreno max 50,dalsi by se mohli zalozit az se uvolni misto.Nebo omezit jejich pocet treba na den.
Pravo aby zakladal jen nekdo,bych nechal do budoucna na obracene a nove trate.Jak jiz bylo nekolikrat receno,aby se pak nejezdili jen ty a hotlapri nemeli raj.Tot muj pohled z hlediska tvurce.
Co se tyce money,tak souhlasim s vyse napsanym.Nejlepsi se mi zda rocni poplatek za clenstvi myslim ze rozmezi 200-400 je nejrealnejsi.
Jarda to ma pekne sepsane,skoro se v tom az ztracim az na drobnosti souhlasim |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: út únor 20, 2007 21:04 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
SENK Michal

|
|
|
Pokud by se nějak vyřešil systém plateb, tak bych smazal všechny učty zavedl registraci za poplatek 200Kč. Myslím že minimálně 1000 z registrovaných 8500 uživatelů by hned zaplatilo a bylo by jak na počáteční investici, tak na první rok provozu. registrace by byla na jeden rok od data zaplacení částky na účet. Před koncem zaplaceného období dostaneme automatickou zprávu o nutnosti prodloužení registrace a zaplacení poplatku. (možná první období by se mohlo počítat od data zprovoznění serveru)
Tak pánové ADMINI chtělo by to nějaké reakce!!! |
|
Zaslal: út únor 20, 2007 21:06 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
STEJSKAL Petr

Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
|
|
| Uvidime, jak se to po tydnu vyvine.. |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: út únor 20, 2007 21:30 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MIKULKA Jan

Založen: 24. 02. 2006 Příspěvky: 460 Bydliště: Přáslavice,okres Olomouc
|
|
|
| Bohuzel vy si jak ja (Ja si to myslel) myslite ze tento problem nemuze maximalne tyden trvat,opak je pravdou,vsechno v provozu to tu bude tak nejmin za 3tydny |
|
_________________ http://sadac.tym.cz/ |
Zaslal: út únor 20, 2007 22:45 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JANKU Roman

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BRUDER Martin

|
|
|
No myslím že je už zde napsáno uplně všechno a bez reakce nebo odpovědi adminu zde mužeme spekulovat dalších 10 stránek Nezbyva než čekat a doufat že kluci vyberou ty nejlepší napady co zde zazněli a nasměruji plugin správným směrem Jen tiše doufam že se za 2 měsíce budu moci prohanět opět v nějake super rally na novém lepším pluginu. Hodně štěstí chlapy a držím palce A všechno špatné je k nečemu dobré věřím že nový sistém bude daleko lepší než tento. ( A běda ti Olsone jak nebudeš odpovídat na dotazy když nebudeš platit běda !!! ) a maš to
Jinak Jardo je to dobře sepsane jen bych mírně nesouhlasil s příplatkem za poharové turnaje Třeba Euro bude turnaj vždy pro všechny bez příplatku !!! Zminuješ MCR ale to je jiny případ tam se vybyra na ceny , zavěrečné vyhlašení a chlastačku MCR bude mit jistě své licence ktere si jezdci koupí Kdežto v Euru si je lide musí vyjezdit. |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: út únor 20, 2007 23:32 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
HAUSKNOTZ Viktor
|
Předmět: týmy |
|
|
| Osobne trosku nechapu, proc by meli platit vice clenove tymu (nebo tymy obecne). To by museli mit nejake rozsirenejsi prava, ne??? |
|
|
Zaslal: st únor 21, 2007 0:13 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
DEJMEK Vaclav

|
|
|
Zajímalo by mne kdo si myslel, že to pojede opět během pár dní? jste ještě asi nic na úřadech nevyřizovali Každopádně je jedno jak dlouho to potrvá, hlavně aby to jelo a hned od začátku už s vyřešenejma problémama ze stávající verze. Pokud má dojít k revoluci, tak ať to je od základů. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: st únor 21, 2007 8:45 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BITTNER Martin

|
|
|
To jsem ani nepředpokládal, že je někdo, kdo by si myslel, že je řešení situace otázkou několika dní. Obávám se, že to bude trvat dlouho. Hodně dlouho. Pokud by šlo všechno opravdu rychle, tak i jeden měsíc se mi zdá být poměrně optimistický termín. Radši si nejbližší budoucnost s RBR moc růžově nemaluju Kua ale tááák bych si už zajezdil! |
|
Zaslal: st únor 21, 2007 11:26 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|