Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

5. KCM Rally 30.9.-6.10.2007
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 19, 20, 21  Další

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
NOVY Karel

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

KORAL Vaclav napsal:
No jo, to jsou ti arkadisti co houno vedi co je volant Twisted Evil Very Happy

Vašku arkády jsem hrával, ale už si ani nepamatuju kdy. To, že mám na strejdu stejnej setup jako na asfalt není tak úplně pravda. A jak jsi to řešil v jiných rally se setupem, Strýčkovi se nikde nejezdí jako samostatná RZ a nejsem zdaleka první, kdo tuhle kombinaci zvolil.
4 Harazim
O Cote nic nevím, bohužel jsem tam nedojel (i když jsem moc chtěl Laughing) Já tam žádnou kulišárnu nechystal

Příspěvek Zaslal: ne září 30, 2007 17:32
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
SENK Michal

Jel jsem s takovou mlhou Strejdu jednou (myslím že první závod Krkonošáku). Je fakt že dvakrát reálně to nevypadá. Musím ovšem dát za pravdu Bruďasovi. Máme všichni stejné podmínky a když není na trať vidět, musíme jet pomaleji a opatrněji. Co se týče povrchu na Cote, nemohu sloužit. O žádné zákeřnosti nevím, ještě jsem tam nejel. Co se týče sražení fotografa nebo pořadatele na trati. Fotku jsem viděl. Přiznám se že mám tyhle človíčky na trati vypnutý a problém s tím nemám. Protože občas fakt stojí blbě, tak si myslím že je rozumější je vypnout. Zdá se mi to jako jediné řešení.

Odkaz k vypnutí fotografů a pořadatelů při zachování plného rozlišení a detailů: http://www.bhmotorsports.com/download/10968

Naposledy upravil SENK Michal dne ne září 30, 2007 18:31, celkově upraveno 1 krát

Příspěvek Zaslal: ne září 30, 2007 17:34
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
MARGECANSKY Martin

HARAZIM Jan napsal:
Ještě jednou pro organizátory.. Poslední RZ-Cote je "normální"? Jde mi o ten povrch..v itineráři je napsáno (suchý, nový)...To se mi rozhodně nezdálo, vim, co jsem viděl a cítil... Very Happy já jen jestli to neni ze stejnýho "soudku" jako ten Strejc, páč rozhodně mi ten povrch nepřišel normální...

Pokud to zatim držíte v tajnosti, tak oká, počkam na odpovědi později.. Smile

nic tam nieje,.trat je o.k. Laughing

Příspěvek Zaslal: ne září 30, 2007 17:34
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
BRUDER Martin

Chtěl sem se zeptat pořadatelu: KCM Rally jel Dan s novím pluginem vše ok. Chtěl bych jet take s ním ale kdyby mě to spadlo nevíte jestli i novy plugin vytvoří DMP?

www.montek-motorsport.cz
Příspěvek Zaslal: ne září 30, 2007 18:06
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MARGECANSKY Martin

na stryckovom kazdy nadava Laughing Surprised Very Happy

Příspěvek Zaslal: ne září 30, 2007 18:07
HARAZIM Jan

No tak jsem měl asi na tom Cote vidiny nebo co Laughing Ale brutálně jsem zpomalil...Ale je to zajímavý, jak si člověk dokáže něco vsugerovat do hlavy a pak už se ho to prostě nepustí...wow chtělo by to nějakýho psychologa.. Laughing

Příspěvek Zaslal: ne září 30, 2007 18:15
KUNDLAK Jan

to BRUDER a HAZE......kdyby se mi povedla nepovim fakt ani slovo ale reknu to slovama vaška dejmeka...ta mlha neni ani trochu realna...fakt je ten ze jediny co mne na tom strejdu nastvalo je to ze sem trefil poradatele okolo ktereho sem projel tak pul metru lebo sem nevidel na cestu a rozpis te pokud vim neupozorni na kretena ktori stoji 6 metrov pred páskou...kto chce videt poslem mu fotku.....jo a resení vipnout lidi kolem trati sem o nem slisel...on kamarada z Fido ale taky on je nevipina proto ze mi rikal ze odnekud vi ze je to zakazane a kdyby to nekdo nejak zistil byl by stoho pruser.. jen proto tam mam zeleny kreteny .....tolko odemne...a jeste HAZE ty si asi nikoho nevidel brecet... Evil or Very Mad
Příspěvek Zaslal: ne září 30, 2007 20:36
STEPANEK Jakub

Opět mi to spadlo, já už se z toho poseru. Email i žádost jsem poslal a nahrál na web replay z předchozí RZ.
Příspěvek Zaslal: ne září 30, 2007 20:52
HOLUB Milan

To já jsem to rozjebal na RZ 7 EW ,normalně jsem to opravil ,zanadával a šel jsem na strýčka,při načítání mi to padlo a nakonec ještě zjistím že jsem DNF a že jsem havaroval na RZ 7,přitom jsem nenastoupil na RZ 8.Tak už fakt nevím kde je problém ale nasrany jsem byl neskutečně a ještě se ve mě ten hněv drží Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Příspěvek Zaslal: ne září 30, 2007 20:55
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
KUNCL Karel

Mě to taky slítlo chvilku po startu Falstone. Naštěstí i nový plugin tvoří dmp.

Dík za restart Michale Wink

Naposledy upravil KUNCL Karel dne ne září 30, 2007 22:31, celkově upraveno 1 krát

http://www.rbrgt.cz/
Příspěvek Zaslal: ne září 30, 2007 21:13
HARAZIM Jan

Nezapomeňte vytvořit galerii na screeny Idea Wink

Příspěvek Zaslal: ne září 30, 2007 21:15
SENK Michal

To KUNDLAK: v pravidlech o vypnutí pořadatelů není zmínka. Vzhledem k tomu že (asi) neexistuje způsob jak to kontrolovat, nemá cenu tohle zakazovat.

Příspěvek Zaslal: ne září 30, 2007 21:35
Hrouda

Ja si myslim, ze to ani zakazat (naridit) nejde, protoze nekteri tu jeste maji pocitace, ktere nezvladaji vysoke detaily a na nizke tam ti zelenaci nejsou.
Příspěvek Zaslal: ne září 30, 2007 22:00
KUNDLAK Jan

jo tak dik za odpovedi ja je hned dam do prdele... clovek se prece jen uci asi jen na vlastnich chybach...
Příspěvek Zaslal: ne září 30, 2007 22:06
NOVY Karel

jj je spousta lidí, kteří je vypínají, ale pokud si uvědomuju, tak na Strýčkovech to nepomůže. Nevidíš je, ale stejně dostáváš penále za jejich sražení Crying or Very sad .
to Kundlák
asi by ses divil kolik lidí Jirka Haze viděl, díky své práci, brečet. Vím co říkám...

Příspěvek Zaslal: ne září 30, 2007 22:08
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 19, 20, 21  Další
Strana 8 z 21

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme