Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PANCOCHA Jaroslav

|
Předmět: |
|
|
Já mám reklamaci v průběhu veškerých turbo aut. On totiž Kent používá křivku turbo tlaku, a ještě jeden násobící součinitel, který má za následek obrovský krouticí moment.
Prostě průběh parametrů motoru v řeči RBR je v nízko otáčkové části výrazně jiný než default auta. S tou věcí nesouhlasím. Moje fyziky C4 (2 a 3) jsou upraveny v duchu default aut.
Nicméně, ani tento můj průběh (s menší krouticím momentem) neřeší problém se zadřením motoru. A těžko říct jak toto řešit. Lidé, kteří s tím mají problém by měli otestovat veškeré WRC a u napsat všechny, kde jsou nějaké problémy. A pak se uvidí jak to řešit.
Je možné udělat skutečné průběhy i odpovídající převody. Jenže pak to nepojede v single rally. S tím nic neuděláme. V pluginu to do jisté míry můžeme ošetřit pomocí FixGasketBug, ale i tak to nebude pro všechny OK. |
|
|
Zaslal: so listopad 17, 2007 19:19 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BICA Martin

Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Takže jestli to chápu dobře, když se tady fyzikáři ohání průběhem motorů a převodů podle reálný specifikace, tak je to nakonec úplně jinak?
Dělej jak nejlépe umíš. My jsme tady snad kvůli single rally? |
|
Zaslal: so listopad 17, 2007 19:21 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KRYSTYN Miroslav

|
|
|
Přesně tak, taky jsem za to, že singl tady nikoho nezajímá. Já osobně jsem na pluginu žádné auto z nových WRC nezadřel. A teď si nejsem jistý jestli vůbec někdo. |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: so listopad 17, 2007 19:59 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PALASEK Michal

|
|
|
nema nekdo templatecko na C4???kdyztak mi ho prosim poslete na e-mail misa.pa@seznam.cz |
|
|
Zaslal: so listopad 17, 2007 20:06 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ADOLT Lukas

Založen: 01. 06. 2006 Příspěvky: 269 Bydliště: Frýdek-Místek
|
|
|
Da da da da da da da...Ne já se už nevzrušuju...  |
|
|
Zaslal: so listopad 17, 2007 21:19 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PANCOCHA Jaroslav

|
|
|
Prosím všechny kdo zadřeli jakékoli WRC v pluginu, ať už to nepíšou sem, ale ozvou se Mirovi Fricovi nebo mně.
Ohledně průběhů se ve finále domluvíme s Mirkem Fricem mimo fórum. |
|
|
Zaslal: so listopad 17, 2007 22:07 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MAURER Tomas
Založen: 01. 03. 2007 Příspěvky: 110 Bydliště: Havlíčkův Brod
|
Předmět: Template C4 |
|
|
Dokud nebudou hotovy všechny opravy tak template nebude. |
|
|
Zaslal: so listopad 17, 2007 22:21 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PRIKRYL Roman

|
|
|
Jelikoz jsme nic nezadrel tak to pisnu sem jen takovej dodatek.
Tak jel jsme pres plugin shakedown , real a default setup. skousel jsme C4 tu jsme skousel co jsme mel stahlou hned 9.11. takze jsme mel to auto jeste nehorazne vysoko, ale to na to vliv nema.Fyziku taky z 9.11. Noiker jsem odjel bez jakychkoliv problemu, pak jsem si tam skusil Focusa a taky OK, a jen tak ze srandy abych testnul casy tak Fabku a ta jela taky OK  |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: so listopad 17, 2007 23:10 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
Problém s motorem potenciálně mohou mít jen auta Citroen C4, Xsara 05 a 06, Focus 04 a 06 a Peugeot 307, jiná ne. Nicméně, co se převodů týče, nejde o zas takový problém neboť převody WRC jsou v zásadě volné. Když se jezdilo ještě Safari, jezdily se i extrémně dlouhé převody, které se dnes již nejezdí. My známe převody jen Imprez a částečně Mitsubishi a Škodovek.
Bíca: N4 a jejich maximálku jsem Ti vysvětloval osobně na ICQ a nemyslím, že by bylo nutné je tahat do vlákna C4. Ale jak chceš... Evo 9 s převodovkou Kaps jede prakticky nějakých 203 km/h (dosaženo na Krumlově 2007 dle tripmasteru, ti, co jedou sériovou skříň dosáhnou mnohem víc - až 245 km/h, ale taky hodně pomalu). Evo 9 v pluginu jede na Frazieru 202 km/h. Myslím, že to jde, mohlo by jet i víc, ale jelikož nelze N4 udělat pomalejší řazení a více vadnoucí brzdy atd. nemá smysl N4 dále zrychlovat a jisté omezení výkonu za 5000 otáčkami rozhodně není na škodu (týká se spíš Lanceru než Imprezy) neboť ta auta jsou N4 v RBR jen motorem (jen samotná sekvence zrychlí auto o cca 0,1-0,3 s/km). |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne listopad 18, 2007 0:29 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PRIKRYL Roman

|
|
|
Me je to stejne divny ze jen C4 se zadira.Znamena to ze jen C4 je tak moc rychla a takovej focus ne?Vcelku je me jedno v cem je problem a proc to nedela u jinych aut, ale jsme jen tak zvedavej.Stejne s C4 jezdit nebudu.  |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: ne listopad 18, 2007 11:01 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
Takže nejbrutálnější tester Chrást po prodloužení převodovek a odstranění omezovače nezaznamenal na Noikeru v shakedownu pokles výkonu ani u jednoho z aut. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne listopad 18, 2007 23:06 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STEJSKAL Petr

Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
|
|
HEUREKA!! |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: ne listopad 18, 2007 23:32 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VANEK Jakub

|
|
|
Nevím, ted se s tím bude dát jezdit ale realita bude ta tam. Spíš bych se zaměřil na to, proč to některým dělá a některým ne |
|
_________________ S.A.D.A.C Motorsport - Citroen C4 WRC |
Zaslal: st listopad 21, 2007 11:36 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHRASTINA Pavel

|
|
|
Nevím jak jsi citlivý na "realitu", ale já jsem žádný rozdíl nepoznal, oproti původní fyzice se kterou to mnohým, včetně mě, nefungovalo. No a stejně jsi psal, že se těšíš na subo, ne?  |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: st listopad 21, 2007 22:38 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STEJSKAL Petr

Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|