Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HONZALEK Vratislav

Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
Předmět: |
|
|
bohuzel si Jardo nevyberes. Kdyz zmenis texturu stromu na uplne pruhlednou(ci jen aby zbyl ten parez),tak ot vypada jinak,ale coliision mesh tam samozrejme zustane a odstranovat ji pri takovehle uprave pokladam za nemozne.Takze bud to a nebo to... |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: st leden 09, 2008 13:48 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PANCOCHA Jaroslav

|
|
|
Jistě, to já přece vím že tam ten strom zůstane. A proto je třeba tam nechat vyšší pařez když není možné odstranit strom nadobro. Protože opravdu - nechávat tam takového skryté nástrahy není košér. |
|
|
Zaslal: st leden 09, 2008 14:17 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BRUHA Vaclav
|
|
|
Mám menší problém. Nainstaloval jsem textury, odjel 1. etapu bez problémů, ale když jsem začal druhou, tak to padlo při načítání RZ Green hills II. Zkusil jsem odinstalovat a nainstalovat textury, jelikož mi to padlo i když jsem chtěl pouze zajet na té samé trati shake, ale to nepomohlo.... Někdo radu co s tim?
edit: mám to daný na čistou instalaci a mám i patch. Zkusil jsem jiné ovladače na grafárnu i jiné nastavení grafiky samotné, leč bezvýsledně...Jedinám výsledkem je občasné najetí hlášky runtime error C++, popřípadě něco s bufferingem. Jsem v koncích...někdo nějaký nápad??? |
|
_________________ Proč vzhlížet k světlým zítřkům, když vždy když se probudím je dnes?
- Murphy |
Zaslal: st leden 09, 2008 15:56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RAFAJ Dalibor

|
|
|
Hoši mrkněte na ten replay a dejte vědět jestli ta penalizace byla spravedlivá, ale já si to nikde nezkrátil! |
|
_________________ RafanRBR
www.tydlajda.cz
GO CRF GO!!! |
Zaslal: st leden 09, 2008 17:00 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PANCOCHA Jaroslav

|
|
|
Mám tady obrázek inkriminovaného místa. Podle mého by byla žádost o reset zcela oprávněná, ale vzhledem ke svému výsledku na to dlabu. Takto nelze dělat změny textur. Ať je to pěkné jak chce, tak smazat celý strom - to je již opravdu příliš. Ačkoli trasu znám, tak v té rychlosti si vzpomnět na každý kořen lze jen těžko.
Na obrázku je výše zmíněná zatáčka a obrázky ze stejného replaye s Fido texturami vlevo a originál vpravo. Názor si udělá každý sám..
 |
|
|
Zaslal: st leden 09, 2008 17:13 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SIMEK Daniel

|
|
|
aspon to nebudes jezdit popameti.. |
|
|
Zaslal: st leden 09, 2008 17:47 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VANEK Jakub

|
|
|
Tohle pane Šimek není po paměti! Kdyby místo toho stromu byl viditělný pařez neřekne nikdo ani prd, ale když to vidíš takhle tak logicky jedeš víc v pravo a narazíš do do něčeho co nevidíš - už chápeme
... a navíc to právě dokazuje že JaPan nejel po paměti ale spíš na oči |
|
_________________ S.A.D.A.C Motorsport - Citroen C4 WRC |
Zaslal: st leden 09, 2008 18:05 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SENK Michal

|
|
|
Taky přidám obrázek:

Toto je jediný typ stromu, kterej je výkácenej na E-W2. Kolik má být viditelnýho pařezu vidíš na obrázku s alfa kanálem. Nic víc Hroudova motorovka na té trati nevykácela. |
|
Zaslal: st leden 09, 2008 18:53 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PRIKRYL Roman

|
|
|
Nemuze byt ten parez tady schovanej za nejakym malim kerikem? |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: st leden 09, 2008 18:57 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PANCOCHA Jaroslav

|
|
|
No, a co když je ten strom v daném místě posazený v Z souřadnici níže, tudíž se schová celý pařez ?? Nicméně to ani jinak neomlouvá tvůrce textur - tak jste to neměli řezat tolik... |
|
|
Zaslal: st leden 09, 2008 19:02 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VYSKA Tomas

|
|
|
PANCOCHA Jaroslav napsal: |
...tak jste to neměli řezat tolik... |
mozna si to nemel tolik rezat ty (omlouvam se, nic ve zlem, ale tahle slovni hricka se primo nabizela)  |
|
Zaslal: st leden 09, 2008 19:30 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BUJACEK Jakub

|
|
|
JaPan má pravdu, vždyť tam nejde ten strom vůbec vidět. To přece nejde aby na trati kvůli tomu že se tvůrci tratí TR předháněly v tom kdo bude mít pěknější textury a takhle něco vojebali  |
|
_________________ BUJÁČEK RBR TEAM - Ford Fiesta Mk.VI S2000 |
Zaslal: st leden 09, 2008 19:53 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HONZALEK Vratislav

Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
predstava,ze bych mel pri uprave objizdet kazdy strom,jestli z neho je vubec neco videt,by me jako tvurce opravdu nelakala.... |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: st leden 09, 2008 20:04 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PANCOCHA Jaroslav

|
|
|
Vráťo, nezlob se, ale toto není přece odpověď.... tak to useknu pro jistotu trochu výš jak v MČR, anebo tam strčím texturu nějakého keříku či co... |
|
|
Zaslal: st leden 09, 2008 20:07 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BITTNER Jan

|
|
|
Druhou etapu jsem sice ještě nejel ,ale když vidím toto ,to mě čeká pěkný peklo tedy .
 |
|
Zaslal: st leden 09, 2008 20:21 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|