Právě je čt červen 19, 2025 11:30
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MARGECANSKY Martin

Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
Předmět: |
|
|
tak ja som dnes rozbalil DFP a ta vola uz bola hned,.no hral som asi hodinu troska povolila.,teraz je to good,.asi 1.5mm lavo/pravo., je to asi ta vola ozubenia,.na riadeni a chovani auta v hre som nespozoroval ziaden vplyv,.tak neviem ci to je ok alebo to hodim na reklamku,.inak FF,pedale a riadenie funguju suuuuper  |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: čt leden 24, 2008 15:37 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KYSELY Jiri
|
|
|
já mám akorát problém jak to "píská" při rychlém otočení, to každý nadává doma, že mě s tím vyhodí z domu, jinak je to perfektní volant  |
|
|
Zaslal: čt květen 15, 2008 14:03 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUDLA Maros

|
|
|
Ta vola je sposobena malimi medzierkami medzi ozbenymi kolieskami, tento problem je v G25 rieseny specialnym ozubenym kolieskom ktore sa sklada z dvoch casti a je vystuzene takymi pruzinkami... Ja som mal vo svojom volu tiez ale rozobral som ho a spravil to tak ze tam uz nemam ziadnu volu... Mimochodom, problem so zmienovanou volou medzi ozubeniami DFPcka by mal uz byt odstraneny v novej verzii Driving Force GT (a to stale za prijemnu cenu) http://www.itnews.sk/buxus_dev/generate_page.php?page_id=52804 |
|
Zaslal: čt květen 15, 2008 15:02 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
 |
|