Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

4. HSF Rally 22. - 28.11.2009
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 19, 20, 21  Další

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
SPISAK Stefan

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.ulozisko.sk/233568/Replays.rar

Replaye z TR 2009 - KCM Rally a posledný podnik Euro od pána Stana Pechu
Příspěvek Zaslal: pá listopad 20, 2009 18:19
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
KRYSTYN Miroslav

Ale, ale, jste se tady pěkně rozčertili.
Místní starší a pokročilí, trochu se dejte do klidu.
Je pravda, že Pecha se proti poháru TR nijak neprovinil, nebo mu to teda minimálně nemůžeme nijak dokázat. Na to nezapomínejte.
Jeho jednání nijak nepodporuju, ale ty Vaše "opatření" jsou na můj vkus přehnané.
Maximálně by mohlo preventivně vedení TR rozhodnout a na probíhající HSF rally zkontrolovat všechny replaje prvních deseti.
Chráste sorry Cool

Příspěvek Zaslal: pá listopad 20, 2009 21:38
KUCERA Martin

Kluci, tak jsem si zajel šejk a jsem trochu rozmrzely z textur. Dělal jsem japonsko, pak austrálii a ani jsem neměl čas si to vlastně projet a teď jsem viděl, že v japonsku zůstalo na můj vkus spousta jehličnanů a moje pilka zahálí. Škoda, že nebylo víc času to ještě prořezat a pak se ještě vyřádit v anglii. Mohlo být dřevo na zimu a textury ještě lepší. Tak snad příště.

Jo a Pechu řešte z rozumem a nejlépe jinde. HSF Team Rally se to primárně netýká, tak tady snad jen ta prohlášení managerů. To že honí rekordy a ranky takovým způsobem je smutné, ale tam se to tak dělá a dokud to na pluginu bude, tak se to tu budou dít dál. V TR jste ho při ničem nepřistihli, tak to nepřehánějte Wink

Příspěvek Zaslal: pá listopad 20, 2009 21:52
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PREISINGER Peter

Příspěvek Předmět: TU HROUDA Odpovědět s citátem

citace:
Mohlo být dřevo na zimu a textury ještě lepší.

No neviem - hlasili teplu zimu Shocked a co sa tyka este lepsich textur tak nebud taky skromny - tvoja praca je luxusna v kazdom rocnom obdobi - klobuk dolu.

Příspěvek Zaslal: pá listopad 20, 2009 23:18
KUNCL Karel

Přesně jak píše Peter Hroudo. Skromnost stranou. Textury se tentokrát opravdu povedly a moc děkuji. Uvidím, jak daleko se s nima dostanu. Fazonu mám jako hrom, tak doufám, že dovrším hattrick v odstoupení.

http://www.rbrgt.cz/
Příspěvek Zaslal: pá listopad 20, 2009 23:35
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
KUCERA Martin

to není skromnost ale snaha o co nejlepší výsledek a vydím, že to mohlo být lepší. Ty zelený smrky mi v japonsku teď zpětně vadí Laughing

Příspěvek Zaslal: pá listopad 20, 2009 23:38
MARGECANSKY Martin

Textury su geniálne,tvoja práca ešte viac Wink
Veľmi sú pekne Cool

Naposledy upravil MARGECANSKY Martin dne so listopad 21, 2009 0:18, celkově upraveno 1 krát

Příspěvek Zaslal: pá listopad 20, 2009 23:43
BRUDER Martin

Nechci zas rozvířit už ukončenou debatu jen chci napsat že po přečtení fora tady i sadacu nesmažu nominace a nebudu klukům kazit jejich praci pro tym v TR. Je pravda to že tím bych potrestal hlavně je a to nechci. Omlouvam se i vedení TR za rozpoutaní teto debaty. Netušil sem co se tím spustí Crying or Very sad

Martas textury sou užasný jako vždy Všem GL a užijte si to.

Naposledy upravil BRUDER Martin dne so listopad 21, 2009 6:34, celkově upraveno 3 krát

www.montek-motorsport.cz
Příspěvek Zaslal: so listopad 21, 2009 0:13
SPISAK Stefan

Zdravím,
vyskytol sa problém(aspoň mne)
Nainštaloval som texturi trvalo dosť a proste ten shakedown od Senka nestupstim furt a furt piše že Wrong Textures.Ale textury tam mám v shakedowne to ide a aj na plugine jak som testoval (test na TR) v pohode fungovalo a texturi tam boli. Tak neviem kde je chyba Shocked
Skúšal som aj úplne default Maps znova tam dat a tak textúri, nebola žiadna zmena.
Prosím o pomoc Confused Confused
Příspěvek Zaslal: so listopad 21, 2009 0:22
SENK Michal

Tady se nám to zase rozjelo Rolling Eyes

Doufám že se mi to podaří přibrzdit a zase se hned nenajde někdo kdo bude muset mít poslední slovo.
To co se tady řeší se Standou Pechou, se mě samozřejmě taky nelíbí.
Jenže TR se to opravdu netýká. Pokud se cokoliv (jakýkoliv podvod) Pechovi prokáže, odeberu mu licenci a klidně i zpětně všechny body co získal. Pokud mu nic neprokážeme, já nemám co řešit. Jsem rád že Bruďas ustoupil od toho co tady napsal, protože neúčast kteréhokoliv týmu by mě mrzela. Toto ale stejně nebylo řešení situace a jedině by tím utrpělo Team Rally.
Takže prosím o ukončení této debaty a ostatní nechte už na nás. Podle pravidel má každý jezdec podat protest proti zajetému času v podniku TR. Takže můžeme Standu kontrolovat jakkoliv a po tom co předvedl si to určitě zaslouží. Podle pravidel TR nemám ale zatím důvod k tomu abych mu bránil ve startu v dalších podnicích TR.

Příspěvek Zaslal: so listopad 21, 2009 0:23
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
SENK Michal

Pro Štefana:

prober se fórem zpět a najdeš řešení Smile

Protože by to byla dřina tady něco hledat, tak tady to máš ještě jednou.

citace:
Po spuštění instalace se Ti v adresáři Team_Rally_09/HSF vytvořil soubor HSF-kontrola.txt. Pošli tento soubor na mail TR. Mrknu se, jestli je chyba pouze u některé tratě, nebo u všech.

Příspěvek Zaslal: so listopad 21, 2009 0:27
SENK Michal

Tak jsem to teda trochu promazal. Nechť se toto dořeší v rámci pluginu v tématu k tomu vytvořeném. Pokud se něco kolem Standy Pechy bude týkat TR, tak to sem napíšu.

Příspěvek Zaslal: so listopad 21, 2009 12:42
CHRASTINA Pavel

Díky, že sis to rozmyslel Brudline, protože dle jedné nejmenované reklamy jediný správný rozhodnutí je, když ho můžeš kdykoliv změnit. A to je přesně tento případ. Nenominování Sadacu a KCM by celou TR dost degradovalo dolů.

#19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
Image
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC)
Příspěvek Zaslal: so listopad 21, 2009 12:45
KRPELAN Michal

pomozem s kontrolovanim replayov ak chcete, ak by sa teda kontrolovali vsetky...

Příspěvek Zaslal: so listopad 21, 2009 14:06
SIMCIK Petr

Ahoj, mám taky problém s instalací textur. Po spuštění instalátoru beží instalace standartně: první záloha, kopírují se soubory, přebalování textur teď to začne vypisovat tratě: Greenhills 2 , New Bobs, Greenhills , East West, New Bobs2, East West2, Sipirkakim 2 , Noiker, Sipirkakim, Pirka Menoko, Taner a pak už jen zátuh a čekání a reset , protože PC nereaguje...Zkoušel jsem to i po druhé ale se stejným výsledkem. Navíc po ten Taner to trvalo asi 10min, prosím, nevíte někdo co s tím?????? Dovolil jsem si poslat soubor HSF-kontrola.txt na mejl TR. Samozřejmě při vstupu do shake TR mě to napíše neplatné textury

Příspěvek Zaslal: so listopad 21, 2009 16:42
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 19, 20, 21  Další
Strana 7 z 21

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme