Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SPISAK Stefan

Založen: 22. 03. 2009 Příspěvky: 205 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
KRYSTYN Miroslav

|
Předmět: |
|
|
Ale, ale, jste se tady pěkně rozčertili.
Místní starší a pokročilí, trochu se dejte do klidu.
Je pravda, že Pecha se proti poháru TR nijak neprovinil, nebo mu to teda minimálně nemůžeme nijak dokázat. Na to nezapomínejte.
Jeho jednání nijak nepodporuju, ale ty Vaše "opatření" jsou na můj vkus přehnané.
Maximálně by mohlo preventivně vedení TR rozhodnout a na probíhající HSF rally zkontrolovat všechny replaje prvních deseti.
Chráste sorry  |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: pá listopad 20, 2009 21:38 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUCERA Martin

|
|
|
Kluci, tak jsem si zajel šejk a jsem trochu rozmrzely z textur. Dělal jsem japonsko, pak austrálii a ani jsem neměl čas si to vlastně projet a teď jsem viděl, že v japonsku zůstalo na můj vkus spousta jehličnanů a moje pilka zahálí. Škoda, že nebylo víc času to ještě prořezat a pak se ještě vyřádit v anglii. Mohlo být dřevo na zimu a textury ještě lepší. Tak snad příště.
Jo a Pechu řešte z rozumem a nejlépe jinde. HSF Team Rally se to primárně netýká, tak tady snad jen ta prohlášení managerů. To že honí rekordy a ranky takovým způsobem je smutné, ale tam se to tak dělá a dokud to na pluginu bude, tak se to tu budou dít dál. V TR jste ho při ničem nepřistihli, tak to nepřehánějte  |
|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 21:52 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PREISINGER Peter

|
Předmět: TU HROUDA |
|
|
citace: |
Mohlo být dřevo na zimu a textury ještě lepší. |
No neviem - hlasili teplu zimu a co sa tyka este lepsich textur tak nebud taky skromny - tvoja praca je luxusna v kazdom rocnom obdobi - klobuk dolu. |
|
_________________ KC MOTORSPORT - http://www.kcm-rbr.cz/ LADA Cup 21074 - http://rbrslovakia.ic.cz/ |
Zaslal: pá listopad 20, 2009 23:18 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNCL Karel

Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Přesně jak píše Peter Hroudo. Skromnost stranou. Textury se tentokrát opravdu povedly a moc děkuji. Uvidím, jak daleko se s nima dostanu. Fazonu mám jako hrom, tak doufám, že dovrším hattrick v odstoupení. |
|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 23:35 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUCERA Martin

|
|
|
to není skromnost ale snaha o co nejlepší výsledek a vydím, že to mohlo být lepší. Ty zelený smrky mi v japonsku teď zpětně vadí  |
|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 23:38 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MARGECANSKY Martin

Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
Textury su geniálne,tvoja práca ešte viac
Veľmi sú pekne  |
Naposledy upravil MARGECANSKY Martin dne so listopad 21, 2009 0:18, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: pá listopad 20, 2009 23:43 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BRUDER Martin

|
|
|
Nechci zas rozvířit už ukončenou debatu jen chci napsat že po přečtení fora tady i sadacu nesmažu nominace a nebudu klukům kazit jejich praci pro tym v TR. Je pravda to že tím bych potrestal hlavně je a to nechci. Omlouvam se i vedení TR za rozpoutaní teto debaty. Netušil sem co se tím spustí
Martas textury sou užasný jako vždy Všem GL a užijte si to. |
Naposledy upravil BRUDER Martin dne so listopad 21, 2009 6:34, celkově upraveno 3 krát
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: so listopad 21, 2009 0:13 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SPISAK Stefan

Založen: 22. 03. 2009 Příspěvky: 205 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
Zdravím,
vyskytol sa problém(aspoň mne)
Nainštaloval som texturi trvalo dosť a proste ten shakedown od Senka nestupstim furt a furt piše že Wrong Textures.Ale textury tam mám v shakedowne to ide a aj na plugine jak som testoval (test na TR) v pohode fungovalo a texturi tam boli. Tak neviem kde je chyba
Skúšal som aj úplne default Maps znova tam dat a tak textúri, nebola žiadna zmena.
Prosím o pomoc  |
|
|
Zaslal: so listopad 21, 2009 0:22 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SENK Michal

|
|
|
Tady se nám to zase rozjelo
Doufám že se mi to podaří přibrzdit a zase se hned nenajde někdo kdo bude muset mít poslední slovo.
To co se tady řeší se Standou Pechou, se mě samozřejmě taky nelíbí.
Jenže TR se to opravdu netýká. Pokud se cokoliv (jakýkoliv podvod) Pechovi prokáže, odeberu mu licenci a klidně i zpětně všechny body co získal. Pokud mu nic neprokážeme, já nemám co řešit. Jsem rád že Bruďas ustoupil od toho co tady napsal, protože neúčast kteréhokoliv týmu by mě mrzela. Toto ale stejně nebylo řešení situace a jedině by tím utrpělo Team Rally.
Takže prosím o ukončení této debaty a ostatní nechte už na nás. Podle pravidel má každý jezdec podat protest proti zajetému času v podniku TR. Takže můžeme Standu kontrolovat jakkoliv a po tom co předvedl si to určitě zaslouží. Podle pravidel TR nemám ale zatím důvod k tomu abych mu bránil ve startu v dalších podnicích TR. |
|
Zaslal: so listopad 21, 2009 0:23 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SENK Michal

|
|
|
Pro Štefana:
prober se fórem zpět a najdeš řešení
Protože by to byla dřina tady něco hledat, tak tady to máš ještě jednou.
citace: |
Po spuštění instalace se Ti v adresáři Team_Rally_09/HSF vytvořil soubor HSF-kontrola.txt. Pošli tento soubor na mail TR. Mrknu se, jestli je chyba pouze u některé tratě, nebo u všech. |
|
|
Zaslal: so listopad 21, 2009 0:27 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SENK Michal

|
|
|
Tak jsem to teda trochu promazal. Nechť se toto dořeší v rámci pluginu v tématu k tomu vytvořeném. Pokud se něco kolem Standy Pechy bude týkat TR, tak to sem napíšu. |
|
Zaslal: so listopad 21, 2009 12:42 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHRASTINA Pavel

|
|
|
Díky, že sis to rozmyslel Brudline, protože dle jedné nejmenované reklamy jediný správný rozhodnutí je, když ho můžeš kdykoliv změnit. A to je přesně tento případ. Nenominování Sadacu a KCM by celou TR dost degradovalo dolů. |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: so listopad 21, 2009 12:45 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KRPELAN Michal

Založen: 18. 07. 2007 Příspěvky: 206 Bydliště: Valaská Belá, Slovakia
|
|
|
pomozem s kontrolovanim replayov ak chcete, ak by sa teda kontrolovali vsetky... |
|
_________________ N4,A6
RBR cars installation guide http://rbr-car-installation-guide.wz.cz/ |
Zaslal: so listopad 21, 2009 14:06 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SIMCIK Petr
|
|
|
Ahoj, mám taky problém s instalací textur. Po spuštění instalátoru beží instalace standartně: první záloha, kopírují se soubory, přebalování textur teď to začne vypisovat tratě: Greenhills 2 , New Bobs, Greenhills , East West, New Bobs2, East West2, Sipirkakim 2 , Noiker, Sipirkakim, Pirka Menoko, Taner a pak už jen zátuh a čekání a reset , protože PC nereaguje...Zkoušel jsem to i po druhé ale se stejným výsledkem. Navíc po ten Taner to trvalo asi 10min, prosím, nevíte někdo co s tím?????? Dovolil jsem si poslat soubor HSF-kontrola.txt na mejl TR. Samozřejmě při vstupu do shake TR mě to napíše neplatné textury |
|
_________________ Anvel Racing Team |
Zaslal: so listopad 21, 2009 16:42 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|