Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Team Rally 2010
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 38, 39, 40  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
PETRAS Marek

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

No to je hezké, že napsal PM, ale mohl to napsat i do fóra, aby se to dověděli i ostatní...

Příspěvek Zaslal: ne říjen 17, 2010 19:16
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
PECUCH Roland

to je pravda a úplne súhlasím.. my užívatelia/jazdci pluginu sme obecne veľmi zle informovaný.. Sad
ale teraz neviem či to sem môžem napísať.. keď Karel chce tak to sem dá.. Confused

Naposledy upravil PECUCH Roland dne ne říjen 17, 2010 19:22, celkově upraveno 1 krát

Příspěvek Zaslal: ne říjen 17, 2010 19:21
NOVY Karel

Nemohl, nerad bych rozpoutal další kolo zbytečných diskusí o tom proč, jak a kdy. Prostě jsem Rolandovi v obecné rovině osvětlil jen některé věci, které si vysvětloval jinak.

Úplně obecně a s platností na vše kolem RBR CZECH a pluginu:
- práce je mnoho a času málo
- v počtu lidí, kteří se problematikou zabývají (spočítat se dají na prstecch jedné ruky nešikovného truhláře) to prostě rychleji nejde
- jakýmikoli diskusemi nikdo nic neurychlí
- podezříváním a rýpáním se pouze znechutí těm kdo ještě něco dělají ve své práci pokračovat

Naposledy upravil NOVY Karel dne ne říjen 17, 2010 19:50, celkově upraveno 3 krát

Příspěvek Zaslal: ne říjen 17, 2010 19:22
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
PETER Marek

Mě by jen zajmalo jestli se nějak pracuje na znovuotevření fora. Na víc se raději nebudu ptát, protože bych zase banánoval Very Happy
Příspěvek Zaslal: ne říjen 17, 2010 19:23
BICA Martin

To by taky musel těm managerům někdo říct, že ty Mlýnky tam můžou dát. To je pak těžký, když zakládat nejdou a nikde neni psáno žádný info kolem tý tratě. V podstatě ani oficiálně nevíme, jestli se vůbec může zakládat Šumburk a Sosnová. V pravidlech to totiž napsáno není.

PETER Marek: Na tom se pracovat nemusí. To buď kompetentní osoba chce a nebo nechce.

Příspěvek Zaslal: ne říjen 17, 2010 19:57
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FELCMAN Radek

Prosím pořadatelé, aby mi aktivovali můj účet na TR stránkách, abych mohl pokračovat s placením za licenci. Dnes je to měsíc co čekám na potvrzení!
Příspěvek Zaslal: ne říjen 17, 2010 20:25
BICA Martin

Spíš oni měsíc čekaj, až zaplatíš, aby ti mohli aktivovat účet Wink

Naposledy upravil BICA Martin dne ne říjen 17, 2010 20:43, celkově upraveno 1 krát

Příspěvek Zaslal: ne říjen 17, 2010 20:30
FELCMAN Radek

jeeeej, ja se registroval a zapomel nato, ted jsem jen cetl email... omlouvam se, ihned zasilam platbu.
Příspěvek Zaslal: ne říjen 17, 2010 20:35
SCHWARZ Martin

Turnaj samozřejmě může končit přesně za 7 dní=tedy za 168 hodin.

Pokud by ale turnaj končil až další den v 5:59 , výsledky by se automaticky zapsaly do 6:09 nebo až po půlnoci?

A samozřejmě chápu, že od 22:00 do 6:00 nikdo nikomu vyřizovat reset nebude, takže by to bylo jen pro ty, co nemají problémy s načítáním rz.

A od toho jsou testovací turnaje jako teďka na šourkov, aby si to každej zkusil a počítal s případným resetem dopředu. Zdar
Příspěvek Zaslal: st říjen 20, 2010 14:46
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
FAU Mira

Příspěvek Předmět: 168 hodin, a né že né Odpovědět s citátem

Pokud reaguješ na můj příspěvek z předchozí strany, tak jsi ho ne zcela pochopil.

Neorodoval jsem za ukončení závodu v 6h ráno, ale chtěl jsem demonstrovat, že to jde, aby bylo jasno.

Direktiva TR hlásí:
citace:
Změny se týkají:

1. (čl. 7.3) Jezdec je povinen dokončit závod nejpozději 15min. po skončení závodu. V případě dokončení závodu po tomto limitu mu nebudou započítany příslušné body a obdrží penalizaci, která ho odsune za bodované pozice.

Iniciativa jezdeckého pole navrhla spíš posunout konec rally o pár desítek minut (např. do 2h, to by měla být většina loudů již bezpečně v cíli) a umožnit tak nástup na start před půlnocí jako dosud a k tomu těm jezdcům dát šanci turnaj dojet v čase, kdy se jejich výsledek automaticky promítne do výsledků a bodování.

Kdo nastupuje do závodu takto na poslední chvíli, stejně si šance na úspěšné vyřízení resetu nedává.

Blue Devil fórum
Příspěvek Zaslal: st říjen 20, 2010 15:18
SCHWARZ Martin

Nepsal jsem to ani tak k tvému příspěvku, ale jestli to má být do 1 nebo do 6 do rána je už detail.

Spíš jde o to , kdy se ty výsledky automaticky uzavřou, jestli těch 15 minut
po konci turnaje,po 7 dnech po půlnoci, nebo až 8 den po půlnoci, aby to
někdo nejel ve 3 ráno a výsledky už třeba nebyly uzavřený, i když turnaj
ještě neskončil.
Příspěvek Zaslal: st říjen 20, 2010 22:38
BICA Martin

Po konverzaci s autorem Mlýnků jsem se dozvěděl, že trať uvolnil k užívání cca už před dvěma měsíci a to s naprosto stejnými podmínkami jako je to u tratí Vaška Šourka. Byl velmi překvapen, když zjistil, že trať smí zakládat pouze pořadatelé pohárů. Už je velmi unaven jednostrannou komunikací s adminy. Je to velká škoda, když někdo udělá podle mě velmi zajímavou trať, chce jí dát zdarma! do placu a vše je úplně jinak. To jistě není ta správná motivace pro tvůrce tratí.

Příspěvek Zaslal: čt říjen 21, 2010 13:04
BABAK Ondrej

Potvrzuji to co napsal Martin. Nedávno jsem vznesl dotaz do 3.podniku TR,jestli budou také zařazeny Mlynky do TR. Odpověď nedošla,ale kontaktoval mě Miro a ten potvrdil, že trať dělal pro radost a volně ji uvolnil pro RBR Czech a přesto ji nemůžeme zakládat,pouze admini. Rád bych přizpěl Mirovi, je možno udělat kolonku pro dárcovství jako na RBR Czech a ostatní, plus návod jak Mirovi přispět?? Bude trať odemčená?? Otázka na příslušného admina!!
Příspěvek Zaslal: čt říjen 21, 2010 13:58
SPISAK Stefan

o tomto bola reč aj na predošlej strane Rolling Eyes Rolling Eyes Exclamation a tiež súhlasím
Příspěvek Zaslal: čt říjen 21, 2010 15:20
PECUCH Roland

áno je to tak... Sad písal som to o stranu späť.. a už aj predtým.. dúfam že sa to nejak vyrieši a každý bude spokojný.. Cool treba to "iba" "odkliknúť" Wink Confused

Příspěvek Zaslal: čt říjen 21, 2010 15:22
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 38, 39, 40  Další
Strana 28 z 40

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme