Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PETRAS Marek

|
Předmět: |
|
|
No to je hezké, že napsal PM, ale mohl to napsat i do fóra, aby se to dověděli i ostatní... |
|
_________________ MaraP |
Zaslal: ne říjen 17, 2010 19:16 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PECUCH Roland
Založen: 01. 04. 2008 Příspěvky: 316 Bydliště: Moldava nad Bodvou {SK}
|
|
|
to je pravda a úplne súhlasím.. my užívatelia/jazdci pluginu sme obecne veľmi zle informovaný..
ale teraz neviem či to sem môžem napísať.. keď Karel chce tak to sem dá..  |
Naposledy upravil PECUCH Roland dne ne říjen 17, 2010 19:22, celkově upraveno 1 krát
|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 19:21 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
NOVY Karel

|
|
|
Nemohl, nerad bych rozpoutal další kolo zbytečných diskusí o tom proč, jak a kdy. Prostě jsem Rolandovi v obecné rovině osvětlil jen některé věci, které si vysvětloval jinak.
Úplně obecně a s platností na vše kolem RBR CZECH a pluginu:
- práce je mnoho a času málo
- v počtu lidí, kteří se problematikou zabývají (spočítat se dají na prstecch jedné ruky nešikovného truhláře) to prostě rychleji nejde
- jakýmikoli diskusemi nikdo nic neurychlí
- podezříváním a rýpáním se pouze znechutí těm kdo ještě něco dělají ve své práci pokračovat |
Naposledy upravil NOVY Karel dne ne říjen 17, 2010 19:50, celkově upraveno 3 krát
|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 19:22 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PETER Marek

|
|
|
Mě by jen zajmalo jestli se nějak pracuje na znovuotevření fora. Na víc se raději nebudu ptát, protože bych zase banánoval  |
|
|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 19:23 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BICA Martin

Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
To by taky musel těm managerům někdo říct, že ty Mlýnky tam můžou dát. To je pak těžký, když zakládat nejdou a nikde neni psáno žádný info kolem tý tratě. V podstatě ani oficiálně nevíme, jestli se vůbec může zakládat Šumburk a Sosnová. V pravidlech to totiž napsáno není.
PETER Marek: Na tom se pracovat nemusí. To buď kompetentní osoba chce a nebo nechce. |
|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 19:57 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FELCMAN Radek

|
|
|
Prosím pořadatelé, aby mi aktivovali můj účet na TR stránkách, abych mohl pokračovat s placením za licenci. Dnes je to měsíc co čekám na potvrzení! |
|
|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 20:25 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BICA Martin

|
|
|
Spíš oni měsíc čekaj, až zaplatíš, aby ti mohli aktivovat účet  |
Naposledy upravil BICA Martin dne ne říjen 17, 2010 20:43, celkově upraveno 1 krát
|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 20:30 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FELCMAN Radek

|
|
|
jeeeej, ja se registroval a zapomel nato, ted jsem jen cetl email... omlouvam se, ihned zasilam platbu. |
|
|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 20:35 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SCHWARZ Martin

|
|
|
Turnaj samozřejmě může končit přesně za 7 dní=tedy za 168 hodin.
Pokud by ale turnaj končil až další den v 5:59 , výsledky by se automaticky zapsaly do 6:09 nebo až po půlnoci?
A samozřejmě chápu, že od 22:00 do 6:00 nikdo nikomu vyřizovat reset nebude, takže by to bylo jen pro ty, co nemají problémy s načítáním rz.
A od toho jsou testovací turnaje jako teďka na šourkov, aby si to každej zkusil a počítal s případným resetem dopředu. Zdar |
|
|
Zaslal: st říjen 20, 2010 14:46 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FAU Mira

|
Předmět: 168 hodin, a né že né |
|
|
Pokud reaguješ na můj příspěvek z předchozí strany, tak jsi ho ne zcela pochopil.
Neorodoval jsem za ukončení závodu v 6h ráno, ale chtěl jsem demonstrovat, že to jde, aby bylo jasno.
Direktiva TR hlásí:
citace: |
Změny se týkají:
1. (čl. 7.3) Jezdec je povinen dokončit závod nejpozději 15min. po skončení závodu. V případě dokončení závodu po tomto limitu mu nebudou započítany příslušné body a obdrží penalizaci, která ho odsune za bodované pozice. |
Iniciativa jezdeckého pole navrhla spíš posunout konec rally o pár desítek minut (např. do 2h, to by měla být většina loudů již bezpečně v cíli) a umožnit tak nástup na start před půlnocí jako dosud a k tomu těm jezdcům dát šanci turnaj dojet v čase, kdy se jejich výsledek automaticky promítne do výsledků a bodování.
Kdo nastupuje do závodu takto na poslední chvíli, stejně si šance na úspěšné vyřízení resetu nedává. |
|
_________________ Faustýn, manager týmu Blue Devil
BLUE DEVIL rally 2015
FRESH Band
Blue Devil fórum |
Zaslal: st říjen 20, 2010 15:18 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SCHWARZ Martin

|
|
|
Nepsal jsem to ani tak k tvému příspěvku, ale jestli to má být do 1 nebo do 6 do rána je už detail.
Spíš jde o to , kdy se ty výsledky automaticky uzavřou, jestli těch 15 minut
po konci turnaje,po 7 dnech po půlnoci, nebo až 8 den po půlnoci, aby to
někdo nejel ve 3 ráno a výsledky už třeba nebyly uzavřený, i když turnaj
ještě neskončil. |
|
|
Zaslal: st říjen 20, 2010 22:38 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BICA Martin

|
|
|
Po konverzaci s autorem Mlýnků jsem se dozvěděl, že trať uvolnil k užívání cca už před dvěma měsíci a to s naprosto stejnými podmínkami jako je to u tratí Vaška Šourka. Byl velmi překvapen, když zjistil, že trať smí zakládat pouze pořadatelé pohárů. Už je velmi unaven jednostrannou komunikací s adminy. Je to velká škoda, když někdo udělá podle mě velmi zajímavou trať, chce jí dát zdarma! do placu a vše je úplně jinak. To jistě není ta správná motivace pro tvůrce tratí. |
|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 13:04 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BABAK Ondrej
|
|
|
Potvrzuji to co napsal Martin. Nedávno jsem vznesl dotaz do 3.podniku TR,jestli budou také zařazeny Mlynky do TR. Odpověď nedošla,ale kontaktoval mě Miro a ten potvrdil, že trať dělal pro radost a volně ji uvolnil pro RBR Czech a přesto ji nemůžeme zakládat,pouze admini. Rád bych přizpěl Mirovi, je možno udělat kolonku pro dárcovství jako na RBR Czech a ostatní, plus návod jak Mirovi přispět?? Bude trať odemčená?? Otázka na příslušného admina!! |
|
|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 13:58 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SPISAK Stefan

Založen: 22. 03. 2009 Příspěvky: 205 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
o tomto bola reč aj na predošlej strane a tiež súhlasím |
|
|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 15:20 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PECUCH Roland
Založen: 01. 04. 2008 Příspěvky: 316 Bydliště: Moldava nad Bodvou {SK}
|
|
|
áno je to tak... písal som to o stranu späť.. a už aj predtým.. dúfam že sa to nejak vyrieši a každý bude spokojný.. treba to "iba" "odkliknúť"  |
|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 15:22 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|