Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PANCOCHA Jaroslav

|
Předmět: |
|
|
Prosím vedení TR, aby mi odpověděli na dotazy. Před týdnem jsem posílal dotaz Michalovi Šenkovi na PM, dosud tento dopis nebyl doručen. Předpokládám, že pokud je ředitel někde na dovolené, tak by měl předat řešení takovýchto věcí zástupci.
Důležitá věc z těchto dotazů se týká aktualizace startovní listiny. Dosud nemáme u jednoho jezdce startovní číslo a přesto, že nemá vystavenu licenci, je jasné, že nějaké pořadové číslo získání licence na pluginu je určitě někde vedeno, protože jak jinak pak udělovat čísla že ? Tak prosím o jeho vydolování a zaslání. Děkuji |
|
|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 9:48 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SENK Michal

|
|
|
Jardo, PM jsem od Tebe dostal a četl. Neobsahovalo ale žádnou otázku, na kterou by bylo potřeba reagovat.
Ve fóru jsem psal, že bohužel nemám dostatek času, abych doplnil startovní listinu. Jsem rád, že stíhám podstatnější věci.
Jak to bude možné, startovku zaktualizuji. |
|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 9:56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PETER Marek

|
|
|
Haze Jirka> Zkus tohle
Nastavení => Plugin => RBR Turnaj =>Nastavení =>Zabezpečené přihlášení => Ne
Nezaručuju že to vyřeší tvůj problém, ale zkusit to můžeš, občas to někomu blblo |
|
|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 10:14 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HAZE Jiri

Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Diky Marku za tip,ale toto jsem uz zkousel hned ze zacatku.
Problem jsem snad uz odstranil,vecer jsem odjel HSF a vse drzelo a slapalo jak ma.Odinstaloval jsem dva programy,ktere jsem pred reinstalem systemu na pc nemel a v zabespeceni systemu jsem dal v kolonce osobni udaje statut Vyssi (bylo stredni).Svete div se,zatim to jde.Mozna to ale bylo neco uplne jine...
Timto chci hlavne podekovat za pomoc a trpelivost Karlu Novemu a Petru Bajgarovi. |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: čt listopad 04, 2010 10:49 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PANCOCHA Jaroslav

|
Předmět: Rozpis David Šenk |
|
|
Pro ty, kteří používají rozpis Davida Šenka včetně EventMap.ini tu mám jeden poznatek. Byl bych rád, kdyby mi to někdo, kdo to též používá vyzkoušel, zda se to děje jen u mne, či ne.
Pokud mám v RBR EventMap.ini vždy se stane ta věc, že jakmile v shakedownu udělám nový setup, uložím jej a dám start RZty, tak RBR vždy spadne v okamžiku, kdy má přijít hláška "tři". Pokud setup uložím, ale ze shakedownu vylezu a dám shakedown znova a start RZty, tak je to v pohodě. Bez EventMap.ini to funguje každopádně v pořádku. |
|
|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 15:15 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MATOUSEK Vlastimil

Založen: 05. 07. 2008 Příspěvky: 216 Bydliště: Náměšť nad Oslavou
|
|
|
Jo,naprosto ta stejná věc která se mi nikdy předtím nestala.Cokoliv měním tak to spadne těsně před odpočítáváním,když se to ale ještě nedejbože stane v závodě tak už mě to nepustí do závodu ani po resetu a píše mi to pořád dokola o nesprávném nastavení auta.Ale to se mi stalo jen jednou,takže už během závodu prostě na nic nehrabu,ale v šejku to padá pravidelně.Bez event map jsem to nezkoušel. |
|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 17:21 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STOCES Jakub
|
|
|
Hlásím ten samej problém...........  |
|
|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 17:36 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PANCOCHA Jaroslav

|
|
|
Ok, dík. Potvrzeno od Michala Šenka. Při použiti EventMap.ini to při uložení setupu a následném spuštění RZty padne. Je třeba ze shaku vylézt a pustit jej znova (anebo nepoužít EventMap.ini, jehož využití je prozatím vlastně jen pro Šourkov a Šumburk jestli se nepletu) |
|
|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 20:40 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SENK Michal

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
PANCOCHA Jaroslav

|
|
|
Jistě, tak to píšu. Ale kde jsou přidané hlášky ? Podle mně jen na Šourkově a Šumburku ne ? |
|
|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 22:22 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KOZAK Jaroslav
|
|
|
Kde stáhnu rozpis Šenka?Starý link už nefunguje....  |
|
|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 13:25 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PANCOCHA Jaroslav

|
|
|
Třeba tady |
|
|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 13:41 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KOZAK Jaroslav
|
|
|
Vše jsem nakopíroval do audio,ale stejně tam mám furt anglický rozpis a vlaječku v nastavení českou taky nemám  |
|
|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 14:21 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUCERA Martin

|
Předmět: Re: Rozpis David Šenk |
|
|
PANCOCHA Jaroslav napsal: |
Pro ty, kteří používají rozpis Davida Šenka včetně EventMap.ini tu mám jeden poznatek....
Pokud mám v RBR EventMap.ini vždy se stane ta věc, že jakmile v shakedownu udělám nový setup, uložím jej a dám start RZty, tak RBR vždy spadne v okamžiku, kdy má přijít hláška "tři". Pokud setup uložím, ale ze shakedownu vylezu a dám shakedown znova a start RZty, tak je to v pohodě. Bez EventMap.ini to funguje každopádně v pořádku. |
Jestli se nepletu, tak když v šejkdaunu zmáčkneš "S" aby ses dostal do setupua a pak se vratíš, tak jako setup máš nastavený "Aktuální" a s tím to spadne. Jestli si ten upravený setup uložíš, tak pak vyber ten uložený. Wally o tom ví a už je to snad i opravené (asi do nové verze pluginu) |
|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 14:54 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PANCOCHA Jaroslav

|
|
|
Tak to nevím Martine, ale padne to určitě pokud ten setup uložíš. Pokud jej neuložíš a použiješ jen ten aktuálně nastavený, tak je to mám dojem v pohodě. |
|
|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 15:56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|