Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SOUREK Vaclav
Založen: 06. 11. 2005 Příspěvky: 249 Bydliště: Rožmitál pod Třemš.
|
Předmět: |
|
|
Pro JaPana:
Fyzika šotoliny je obdobná jako na tratích USA (z 80% "Gravel_Fine_Shallow") |
|
_________________ www.hsfrt.ic.cz
ZÁDÍ VPŘED !!! |
Zaslal: st duben 04, 2012 12:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALENTA Frantisek
|
|
|
Ale to já přeci vím a medvěd nejsem .....já jen, že tobě stačí jen jeden popř. žádný ufoune |
|
_________________ CARLSBAD Motorsport driver |
Zaslal: st duben 04, 2012 12:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KANDLER Jan
Založen: 24. 06. 2008 Příspěvky: 196 Bydliště: Lipník nad Bečvou
|
Předmět: Nova trat v Montek landu |
|
|
Ahoj mam takovy technicky dotaz v rbr mi slape uplne vse na sto pro,uplne vsechny trate mi jdou jak online tak i ofline.Ale vcera jsem si nainstaloval Jirkovicky a chtel jsem si zajet ty testy ale pri nacitani rz mi to pokazde spadne,kdyztak hodte prosim neaky tip predem dekuji... |
|
Zaslal: st duben 04, 2012 16:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Jestli Ti jdou úplně všechny tratě online i offline, tak je něco špatně. Většina novějších tratí je nastavena, že nelze spustit offline. Stejně tak i Jirkovičky. Jirkovičky by měly jet pouze online. Pokud Ti i tak spadnou, doporučuji přeinstalovat. Zatím se nikde problémy s instalací neobjevily. |
|
Zaslal: st duben 04, 2012 16:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAU Mira
|
|
|
Nové RZ se mi líbí!
V komentářích už to někdo zmiňoval, ale ve fóru to není. Mě se na startu zobrazuje délka tratě 2,2km. Přitom je hádám 3,5km.
Replay jse pustit jen z opačného směru. U toho původního to hlásí, že nelze pustit off-line. |
|
_________________ Faustýn, manager týmu Blue Devil
BLUE DEVIL rally 2015
FRESH Band
Blue Devil fórum |
Zaslal: st duben 04, 2012 17:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CABAK Petr
|
|
|
Super Rzeta i když jsem utrpěl v 1 testu výpadek o šutrák a v druhém jsem to pověsil na břicho je to perfektní trať |
|
|
Zaslal: st duben 04, 2012 18:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Mě replaye jedou, tak nevím, čím to může být. Co se týče toho počítání kilometrů, o té chybě víme a bude odstraněna ve finální verzi, toto je verze 0.99 |
|
Zaslal: st duben 04, 2012 18:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
RPL mi jde pouze z otočenky :-/ |
|
Zaslal: st duben 04, 2012 18:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VONKA Leo
|
Předmět: rpl |
|
|
předem dik - tedy alespoň za dvě (tradiční) možnosti tréniku - ale ten replay je opravdu asi nadrbanej už je nás slušná hromada co nespustíme než reverz
jinak už teď je jasné, že si všichni poslední závod užijeme |
|
|
Zaslal: st duben 04, 2012 20:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VOJTECHOVSKY Radek
|
|
|
Kucí z Monteku, děkuju za další trať, každá taková aktivita je super. Trať je pěkná, zábavná, ale dovolím si jednu poznámku. Neberte to jako nemístnou kritiku, v podstatě se jen ptám.
Z čeho dělají vaši silničáři ty patníky? Značku STOP v posledním odbočení ze šoto na asfalt jsem porazil a autu nic nebylo, ale trefení patníku, který je v reálu z uměliny a prostě uletí, mi vystavilo konečnou (chladič, olejová pumpa, diferáky). Z takhle pevné umělé hmoty chci nárazníky na Lancera, prosím prosím |
|
|
Zaslal: st duben 04, 2012 21:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KANDLER Jan
Založen: 24. 06. 2008 Příspěvky: 196 Bydliště: Lipník nad Bečvou
|
Předmět: Nova trat v Montek landu |
|
|
Cau jak jsem jiz psal vyse o mem problemu tak jsem tedy zkusil preinstalovat cele rbr.Asi je nekde problem ,ale kde to jeste nevim .po preinstalovani mi to dela to same co to delalo a ted nove i bergheim a to mi nikdy neudelalo...No a pak jsem zkusil jen tak ze zoufalstvi si dat jak na bergheim tak i na novou trat monteku originalni auto bez jakehokoli nastaveni a normalne mi sel jak bergheim tak i nova trat.mam nahrany i tento soubor Z.dll (soubor, který upravuje auta vytvořená v Zmodeleru tak, aby v pluginu nepadala) tak uz nevim proc to pada..... |
|
Zaslal: st duben 04, 2012 23:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Michal
|
|
|
Ahoj,
taky pridam sve postrehy. Trat je to pekna a urcite se da v klidu zajet. Replay mi take nejde, ale to predpokladam vsem krom tech co to maji offline. Co se mi nelibi a je naprosta hloupost, ze jsou lidi v unikovych zonach a nebo mavaji vesele sem tam na vnejsku zatacek. Nevim proc, kdyz se celej rally svet snazi apelovat na bezpecnost a vy mladejm klukum ukazujete kam si pekne stoupnout. Prijde mi to jako zpusob zvyseni obtiznosti rz trochu nevydarene a urcite by se dalo volit i jinak... i kdyz v unikovych zonach proste nema byt nic.
Kazdopadne diky vsem co se na techto dvou tratich podileli.... vim, ze to neni sranda ji udelat a hlavne dokoncit.
Michal |
|
|
Zaslal: st duben 04, 2012 23:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAUSKNOTZ Viktor
|
Předmět: tma |
|
|
Neslo by jeste prehodnotit tu extremne podivnou tmu na Monteklandu? Ta predposledni RZ je opravdu debilne nasvicena. Vzdyt takhle zadna tma nevypada. Maximalne kdyby melo auto obe svetla rozbita a venku bylo velke sero. I v civilni auto je schopno osvitit krajinu stokrat lip nez co je naprogramovane na Snekovicich II |
|
|
Zaslal: so duben 07, 2012 23:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
No, já bych též chtěl apelovat na pořadatele, aby zvážili tmu na Šnekovicích II. Ta trať je velmi nebezpečná i za světla, ne tak za tmy. |
|
|
Zaslal: so duben 07, 2012 23:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HRBACEK David
|
|
|
Náhodou, mně se to třeba líbilo! Takový správný adrenalin! Mám rád takové noční zkoušky! |
|
Zaslal: ne duben 08, 2012 13:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|